Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 aug 2010 - Anul XV, nr. 190 (4481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultima oară

Strada Mărăşeşti, închisă de luni circulaţiei rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De luni dimineaţă, strada Mărăşeşti, care face legătura între Bulevardul 1 Mai şi intersecţia Mărăşeşti, va fi total închisă circulaţiei rutiere, dar nu pentru a fi din nou spartă, ci reparată.

După ce a fost închisă luni la rând, cu mici pauze, pentru executarea lucrărilor ISPA, strada a fost redeschisă circulaţiei pentru câteva zile, timp în care şi autobuzele TPL de pe linia 4 au început din nou să circule pe la Catedrală, în drum spre Obcini. Numai că, după doar trei zile, autobuzele au revenit la traseul modificat, pe strada Universităţii, pentru că strada Mărăşeşti este atât de distrusă de lucrările ISPA încât putea strica autobuzele în care s-au investit aproape 150.000 de euro bucata.

Nemulţumit că cei de la Pfeiffer au lăsat strada vraişte, fără să o refacă cât de cât odată cu finalizarea lucrărilor pe partea de canalizare, viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a transmis ieri un avertisment societăţii care a contractat lucrarea, precum şi un termen limită până la care să facă strada circulabilă complet.

“De luni închidem complet strada Mărăşeşti pentru refacerea ei. Le-am dat termen patru zile în care să facă lucrarea, Dacă până vineri nu vor termina lucrările de refacere a străzii distruse de lucrări ISPA îi vom amenda”, a spus Viorel Seredenciuc, supărat că după atâta timp cât a stat închisă strada, firma care a executat lucrările de montare a noilor conducte a anunţat nu s-a obosit să aducă strada la starea iniţială şi apoi să anunţe finalizarea lucrărilor.

Practic, aceasta ar trebui să fie ultima oară, anul acesta, în care strada Mărăşeşti e închisă circulaţiei rutiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Mărăşeşti, închisă de luni circulaţiei rutiere.
 Vizualizări articol: 1630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Strada Mărăşeşti, închisă de luni circulaţiei rutiere3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Niste fraieri. trimis de
(14 aug 2010, 11:13:45
cat mam enervat cu strada asta inchisaangry.anu trecut aveam bacu si ne plimba autobuzu 4 de numa,aglomeratie.numai ajungeam la liceu sa dau bacalaureatu.mari tampiti ne conduc.
1.1  RE: Niste fraieri. trimis de
(14 aug 2010, 12:36:55
Dupa greselile gramaticale si de exprimare din comentariul tau am sa presupun ca nu ai luat 'Bacul', sau daca da au cheltuit mama si tata ceva bani pentru asta.
2.   Ispa trimis de
(14 aug 2010, 13:25:40
se reface, repara, numai strada, trotuarele distruse de buldozere, remorci, tractoare, cui le lasa? am sperat ca va reveni fosta strada Marasesti, un model pt. oras......avea multi copaci, gard viu, flori, unde sunt toate? le-au distrus nenorocitii de la ISPA....si acum pleaca si lasa asa? ar trebui luati la bataie de cetateni, noi platim atitea taxe si impozite si ce primim in schimb? nenorocitilor.....ne duceti la Socola cu lucrarile voastre.......
2.1  RE: Ispa trimis de
(15 aug 2010, 02:26:20
Incearca sa inveti si tu ca ISPA nu este o firma, este un program prin care anumite firme deruleaza anumite lucrari. Ce naiba, nu e asa de greu de priceput, doar de asta exista Google.
Revenind on-topic: chestia asta cu "hai sa facem o strada", vine calvarul cu reparatul strazii si la nici cateva luni sau maxim 1-2 ani vine un destept care se trezeste ca trebuie sa inlocuiasca nu stiu ce tevi si se apuca sa sparga tot ce prinde si sa isi bata joc de munca celor de dinainte plus disconfortul celor care locuiesc acolo sau care tranzitau zona, aceste lucruri cred ca ar trebui sa inceteze.
Nu stiu daca primarul sau cei in masura sa faca asta iau sau vor lua masuri, pana la urma, in afara de niste amenzi care sunt amarate comparate cu contractele deja castigate nu au ce face, dar cred ca sucevenii ar trebui sa se duca si sa ii explice primarului ca, in ritmul asta, pierderea alegerilor ar fi varianta placuta a viitorului sau. Prietenii stiu de ce.
3.   FMM lungu ! trimis de
(14 aug 2010, 13:52:40
Cine e vinovat ? taranul la costum, numit `lungu` ! el si-a luat `dreptul`, si acum il doare-n cot (nici acolo). Cei care au de suferit, sunt oamenii, care `inghit` praful si mizeria din acest oras ! In afara de marile artere, strazile mai laturalnice n-au mai fost maturate de cel putin un an de zile ! Ce sa mai... ne-a distrus orasul acest taran din prelipca !
4.   X-ulescule, am o`ntrebare la matale trimis de
(14 aug 2010, 15:03:39
Si...cine, ma rog, l-a votat pe taranul prelipcean pentru un al doilea mandat? Hmm? Aud? Nu tot locuitorii de pe strazile nematurate de un an? Nu tot cetatenii indignati de pe Marasesti? O vorba veche din popor spune "cum iti asterni, asa dormi". Sucevenii si-au asternut cand au mers la vot si-au dat cu stampila pe taran. Ati vrut taran la primarie, acu` traiti ca`n sat la el, sa va fie de bine!
5.   Doua blocuri noi sunt pe trotuar!!!!?.... trimis de
(14 aug 2010, 16:03:48
Cine a permis sa intre pe trotuar cele doua blocuri noi de pe Str. Marasesti?

Nu se mai satura oamenii astia, ce ne ,,conduc',' sa-si umple buzunarele cu bani nemunciti! In parcurile existente au inceput sa se faca diferite constructii mici ca apoi se apara blocurile. Copacii iarba, florile, spatiile de joaca, etc.... in viziunea primariei sunt sursa lor de imbogatire.
Cui sa ne plingem ca ne sufocam in propriul nostru oras!?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei