Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 aug 2010 - Anul XV, nr. 186 (4477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Forţat să oprească

Şofer blocat în trafic, după ce a ignorat semnalele a trei echipaje de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au fost nevoiţi să blocheze în trafic un autoturism al cărui şofer a ignorat pur şi simplu semnalele regulamentare a trei echipaje de poliţie şi nu a vrut să tragă maşina pe dreapta.

Întreaga poveste s-a întâmplat duminică după-amiază, în cadrul unei acţiuni a Serviciului Poliţiei Rutiere pe traseul  Suceava – DN 17 – Frasin – DJ 177A Stulpicani – Ostra – Holda – DN 17B – Broşteni.

La un moment dat, în zona oraşului Frasin a fost semnalat un autoturism al cărui şofer a refuzat să oprească la semnalul poliţiei şi care şi-a continuat deplasarea. Scenariul s-a repetat şi la următoarele două filtre, astfel încât s-a luat decizia blocării în trafic a şoferului fugar.

Acesta a fost identificat în persoana unui localnic din Frasin, Nicolae P., în vârstă de 41 de ani. Pentru că  mirosea a alcool, i s-a cerut de către poliţişti să sufle în alcooltest, însă bărbatul nu a acceptat.

A refuzat, de asemenea, să i se recolteze probe de sânge, la spital, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.

În cadrul acţiunii de acum două zile, desfăşurate între orele 16:00-24:00, poliţiştii au controlat în total 120 de autoturisme, fiind constatate trei infracţiuni, aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale şi reţinute patru permise de conducere (două pentru alcool, două pentru depăşiri neregulamentare), precum şi două certificate de înmatriculare (lipsă ITP).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer blocat în trafic, după ce a ignorat semnalele a trei echipaje de poliţie.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şofer blocat în trafic, după ce a ignorat semnalele a trei echipaje de poliţie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nebun! trimis de
(10 aug 2010, 11:49:06
Cred ca stiu despre ce e vb, eram duminica la bariera la calea ferata intre Humor si utrecut ca nebunu crierele erau lasate si aFrasin, barierele erau lasat si ala a ignorat tot,atrecut ca un nebun pe rosu iar un echipaj de politie il urmarea, i-am vazut pina la Frasin , acolo au luat-u stanga spre Doroteia. Mana ala ca un descreerat! Inconstienti care ne pun viat in pericol , putea sa-l ia trenul inainte , noroc ca a mai durat cateva zeci de secunde pina a trecut! Ar trebui legat un astfel de specimen!
2.   Nebun trimis de
(10 aug 2010, 14:54:35
Toate aceste lucruri se intampla datorita autoritatilor acestui stat intrucat nu inaspresc legislatia.Daca soferul respectiv(nebunul) facea asa ceva in SUA si nu oprea la primul echipaj deja se executa focuri de arma asupra masinii, nu mai era necesar sa treaca de 3 echipaje.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei