Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 aug 2010 - Anul XV, nr. 186 (4477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La control

A prezentat permisul unei rude, pentru a scăpa de dosar penal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr prins la volanul unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere a încercat să-i ducă de nas pe poliţişti, prezentând permisul unei rude şi dându-şi datele de identitate ale acesteia.

Din nefericire pentru el, poliţiştii şi-au dat seama de escrocherie şi i-au făcut dosar penal tânărului cu pricina, precum şi rudei care i-a „împrumutat” permisul de conducere.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2:00, poliţiştii au oprit pe raza municipiului Rădăuţi un autoturism înmatriculat în Italia, ce se deplasa dinspre centrul localităţii spre strada Bogdan Vodă.

Tânărul de la volan a declarat că se numeşte Petrică Semeniuc, că are 22 de ani şi este din comuna Iaslovăţ, prezentând un permis de conducere eliberat de autorităţile italiene la data de 14.12.2007.

Întrucât mirosea a alcool, tânărul a fost pus să sufle în alcooltest, aparatul poliţiştilor indicând o alcoolemie de 0,66 la mie în aerul expirat.

Şoferul a fost chemat în jurul orei 14:00 la sediul Poliţiei Rădăuţi şi întrucât a declarat că nu are carte de identitate asupra sa a fost verificat în evidenţele oamenilor legii.

Poliţiştii au observat că tânărul din faţa lor nu seamănă deloc cu Petrică Semeniuc şi aşa şi-au dat seama că au fost minţiţi.
Tânărul din faţa lor, au stabilit ulterior, era Tudorel Botoşan, în vârstă de 21 de ani, din comuna Iaslovăţ, rudă cu Petrică Semeniuc.  

Poliţia a întocmit dosare penale atât pe numele lui Tudorel  Botoşan, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi fals privind identitatea, cât şi pe numele lui Petrică Semeniuc, care va da cu subsemnatul pentru încredinţarea unui înscris care serveşte pentru legitimare sau identificare spre a fi folosit fără drept.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A prezentat permisul unei rude, pentru a scăpa de dosar penal.
 Vizualizări articol: 1724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A prezentat permisul unei rude, pentru a scăpa de dosar penal5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :-? trimis de
(11 aug 2010, 09:09:49
"Întrucât mirosea a alcool, tânărul a fost pus să sufle în alcooltest, aparatul poliţiştilor indicând o alcoolemie de 0,66 la mie în aerul expirat."
si
"cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge" ...
ceva nu se leaga ?laughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei