Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 aug 2010 - Anul XV, nr. 186 (4477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reglări de conturi

Înjunghiat de două ori, pentru că a bătut pe stradă un poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Fălticeni a ajuns la spital, direct pe masa de operaţie, după ce a fost înjunghiat, pe stradă, de fratele unui poliţist pe care l-a bătut cu câteva minute înainte.

Povestea a ajuns şi la urechile mai marilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, care au dispus demararea cercetărilor prealabile faţă de poliţistul implicat.

 

Înjunghiat la Fălticeni, operat la Suceava

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, duminică dimineaţă, la ora 6:15, Poliţia Fălticeni a fost sesizată de către medicii de gardă ai spitalului din localitate despre faptul că la unitatea medicală a ajuns un tânăr în vârstă de 20 de ani, Marius Lucan, cu diagnosticul plagă înjunghiată abdominală şi plagă înjunghiată coapsa stângă.

Cu ocazia verificărilor –se arată în comunicatul poliţiei –s-a stabilit că în dimineaţa zilei de duminică, în jurul orei 3:30, Marius Lucan se deplasa de la o discotecă din Fălticeni spre domiciliu.

Pe strada „Maior Ioan”, în dreptul lui Lucan a oprit un autoturism, din care a coborât un anume Ionuţ Burţilă, de 26 de ani.

„Şi s-au încăierat”, explică sec Biroul de Presă al IPJ Suceava, adăugând în următoarea frază că Marius Lucan a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost operat.

„S-a stabilit că nici un organ vital nu a fost atins şi viaţa nu i-a fost pusă în pericol”, precizează poliţia.

 

Ce nu apare în comunicatul poliţiei

În comunicatul IPJ Suceava nu apare însă faptul că agresorul este fratele unui poliţist, Andrei Burţilă, agent în cadrul postului de poliţie Drăguşeni.

Poliţistul cu pricina a avut în aceeaşi noapte, cu puţin timp înainte de agresiunea de pe strada „Maior Ioan”, o altercaţie cu Marius Lucan, individ cunoscut cu antecedente penale, eliberat nu de mult din penitenciar.

Din informaţiile pe care le deţinem, poliţistul, aflat în concediu de odihnă, intenţiona să cumpere ceva de la un bar din Fălticeni, când între el şi Lucran a izbucnit un conflict spontan, acesta din urmă lovindu-l cu o bâtă.

La scurt timp, în aceeaşi noapte, agentul de poliţie a fost răzbunat de fratele său, care a plecat cu maşina în urmărirea lui Lucan, l-a găsit pe stradă şi l-a înjunghiat.

Surse judiciare ne-au mărturisit că ancheta în acest caz a fost preluată de Biroul Control Intern al IPJ Suceava, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-au petrecut faptele şi, implicit, dacă agentul Andrei Burţilă a încălcat sau nu normele de conduită profesională ale poliţistului.

Fratele său este cercetat pentru vătămare corporală, însă încadrarea juridică se poate schimba în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Judeţean, Marius Lucan a fost internat cu diagnosticul plăgi înjunghiate abdominale şi coapsa stângă.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înjunghiat de două ori, pentru că a bătut pe stradă un poliţist.
 Vizualizări articol: 913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Înjunghiat de două ori, pentru că a bătut pe stradă un poliţist3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incaierare trimis de
(10 aug 2010, 14:46:59
Cine nu il cunoaste pe Marius Lucan sa vina sa intrebe pe oricine din Falticeni,este un borat de tigan ordinar care are o gramada de dosare penale pentru tot felul de fapte.Foarte multi tineri din oras au fost batuti de acest ordinar si sa nu uitam ca si 2 frati de-ai lui sunt inca in penitenciar.Lucanule iti meriti soarta .
2.   Normal ca se scrie ce vrea politia trimis de
(10 aug 2010, 15:13:22
"" Din informaţiile pe care le deţinem, poliţistul, aflat în concediu de odihnă, intenţiona să cumpere ceva de la un bar din Fălticeni, când între el şi Lucran a izbucnit un conflict spontan, acesta din urmă lovindu-l cu o bâtă. ""

ce importanta are cine e marius sau ce antecedente are el ... ce bata a primit ratatul ala la tales ??rolling on the floor) asta a spus el in declaratie presupun ... concediu ?? burtila ala era praff de beat si seluase si de altcineva inainte de a se incurca si cu tiganu ... nu a dar cu nici o bata tiganu. adia dupa ce a fost impins a ripostat si tiganu inapoi. normal ala e in politie ... normal ca se scrie ce vrea POLITIA ___ pfffff repetce importanta are cine e lucan ,.. SA se faca dreptate politistul ala se credea zmeu pe acolo ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei