Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 aug 2010 - Anul XV, nr. 181 (4472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Locuitorii din Bosanci refuză să preia pe drumul lor traficul greu deviat de lucrările ISPA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Închiderea străzii Mitropoliei, de săptămâna viitoare, dă bătăi de cap autorităţilor sucevene, care sunt puse în situaţia de a nu şti încă dacă vor avea pe unde devia traficul rutier de pe această stradă, care reprezintă o poartă de intrare în municipiul Suceava.

Mai mult, decizia de deviere a traficului greu prin Bosanci, pe la Cumpărătura, a stârnit nemulţumirea locuitorilor din comună, care nu vor ca drumul lor asfaltat să fie distrus de maşinile de mare tonaj.

În cadrul discuţiilor despre închiderea străzii Mitropoliei, de săptămâna viitoare, conducerea municipalităţii sucevene a fost avertizată că deja există reacţii negative din partea locuitorilor din Bosanci, pe unde se intenţionează devierea traficului greu ce tranzita Suceava pe strada care va fi transformată în şantier ISPA.

“E un drum comunal, nu judeţean, noi l-am asfaltat şi nu vrem să fie distrus de camioanele de mare tonaj. Deja sunt oameni nemulţumiţi care m-au sunat, să nu permitem trecerea camioanelor pe aici. Dacă ne dau bani să tratăm drumul, să îl refacem, pot trece”, a spus primarul din Bosanci, Anton Curic.

Deşi închiderea străzii a fost amânată temporar, lucrările ISPA începând din partea de sus, din faţa bibliotecii I.G. Sbierea, acestea nu pot fi mult ţinute pe loc, mai ales că sunt estimate a dura cel puţin o lună de zile şi încurcă alte lucrări programate de municipalitate.

Situaţia a fost complicată de începerea lucrărilor de termoficare pe strada Tipografiei ieri, blocându-se astfel traseul pe care se intenţiona devierea traficului de pe strada Mitropoliei.

“Sper ca lucrările de termoficare să înainteze repede şi să depăşim punctele critice, în care se face legătura cu străzile care reprezintă o alternativă de circulaţie la strada Mitropoliei. Săptămâna viitoare se termină lucrarea de pe porţiunea începută acum pe ISPA, trebuie să ştim cum putem continua în vale”, a spus viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc, care a cerut specialiştilor din primărie şi de la Poliţia Rutieră să gândească o modalitate prin care să se poată circula, în ciuda lucrărilor începute.

În acelaşi timp, municipalitatea suceveană şi Poliţia Rutieră vor solicita oficial Primăriei Bosanci să permită devierea traficului greu pe la ei, pentru a nu bloca activitatea a numeroase societăţi comerciale într-o situaţie de forţă majoră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Bosanci refuză să preia pe drumul lor traficul greu deviat de lucrările ISPA.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Locuitorii din Bosanci refuză să preia pe drumul lor traficul greu deviat de lucrările ISPA2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Interesant trimis de
( 4 aug 2010, 12:51:38
sa intelegem ca locuitorii unui oras sau a unui sat pot hotari ce masini trec si cine nu trece pe strada? ca parca nici eu nu as mai vrea sa vad autobuze pe strada din fata blocului meu... si locatarii din blocul meu au pus mana de la mana si au cimentat un trotuar in fata blocului - deci ar fi normal sa punem si restrictii de trecere, eventual o taxa, nu?laughing)
1.1  RE: Interesant trimis de
( 4 aug 2010, 17:21:17
fata draga, nu rade daca n-ai habar. daca drumul e comunal consiliul local poate pune ce restrictii vrea. ca de tonaj, de exemplu. problema e ca nu vor putea trece n ici ei la o astfel de restrictie. mai studiaza si apoi rade ca p.....ala branza
2.   Bagpula in sorodoc trimis de
( 4 aug 2010, 22:33:27
sorodoc esti un ratat

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei