Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 aug 2010 - Anul XV, nr. 181 (4472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trafic de coşmar

Bulevardul principal al Sucevei va fi blocat pe trei benzi de circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Principala arteră de circulaţie din municipiul Suceava va fi blocată aproape în totalitate de lucrările ISPA care trebuie efectuate chiar pe mijlocul bulevardului Ana Ipătescu, la o adâncime foarte mare.

Solicitarea firmei Pfeiffer, de a începe de săptămâna aceasta lucrările care ar fi blocat trei benzi de circulaţie, din cele patru disponibile, nu a fost încă aprobată de conducerea Primăriei Suceava, pentru a nu paraliza traficul din zona centrală a Sucevei.

Restrângerea circulaţiei la o singură bandă, pentru ambele direcţii de mers, ar fi creat un adevărat haos în zona centrală, cu atât mai mult cu cât nici alternative de circulaţie nu există, din moment ce strada Nicolae Bălcescu este închisă, la sensul giratoriu de la Cinema se lucrează tot pe ISPA, iar pe străzile Mihai Viteazu şi Petru Rareş încep lucrările de modernizare a reţelelor de termoficare.

Pe bulevardul Ana Ipătescu, cei de la Pfeiffer au de executat două cămine de canalizare, fiecare din ele ocupând câte o bandă de circulaţie, în vreme ce a treia bandă ar fi ocupată cu utilajele cu care vor fi făcute săpături şi alte lucrări necesare, la o adâncime de peste şase metri.

Deşi cei de la Pfeiffer au insistat să li se dea acum acest acord de săpătură, spunând că vor termina lucrarea într-o săptămână, cei de la ACET şi de la primărie, păţiţi deja cu aceste termene care nu se respectă vreodată, au spus că atunci e clar că lucrarea va dura două săptămâni.

“În august avem cea mai mare aglomeraţie pe străzi, vin cei de peste hotare în concediu, nu putem paraliza oraşul chiar acum. Înţelegem că lucrarea trebuie făcută şi încă destul de repede, dar să avem întâi condiţii să asigurăm devierea traficului pe alte artere de circulaţie”, a spus viceprimarul Viorel Seredenciuc.

Reprezentanţii Poliţiei rutiere şi-au exprimat de asemeni dezacordul vizavi de închiderea străzii acum, când o mulţime de alte străzi din Centru sunt blocate total sau parţial circulaţiei, încât o decizie în această privinţă va fi luată zilele următoare, în funcţie de cât de repede se deblochează strada Nicolae Bălcescu şi sensul giratoriu de la Cinematograful Modern.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bulevardul principal al Sucevei va fi blocat pe trei benzi de circulaţie.
 Vizualizări articol: 822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Bulevardul principal al Sucevei va fi blocat pe trei benzi de circulaţie2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei