Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 aug 2010 - Anul XV, nr. 181 (4472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În această iarnă

Flutur: Populaţia ar putea primi o formă de sprijin pentru căldură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că populaţia ar putea beneficia de o formă de sprijin pentru a putea să suporte costul căldurii pentru iarna 2010 – 2011. Flutur a precizat că deşi au existat discuţii cu privire la eliminarea subvenţiilor pentru căldură, există posibilitatea ca la nivel guvernamental să se stabilească acordarea unui sprijin.

„Trebuie să găsim o soluţie pentru populaţia săracă în vederea atenuării impactului”, a subliniat Gheorghe Flutur.

El a precizat că în data de joi, 5 august a.c., la Consiliul Judeţean Suceava va avea loc o întâlnire cu toţi primarii de municipii şi oraşe împreună cu care se va analiza stadiul pregătirilor pentru asigurarea căldurii pentru populaţie în iarna 2010 – 2011. „Este vorba despre strategia de subvenţionare a căldurii pe perioada acestei ierni. Guvernul lucrează prin comisia formată din reprezentanţi ai Ministerelor Administraţiei, Economiei şi Muncii ca până în 15 august a.c. să găsească soluţia pentru subvenţii la căldură”, a explicat preşedintele CJ Suceava. Gheorghe Flutur a spus că intenţia Guvernului este de a aloca fonduri către primării în aşa fel încât acestea să-şi poată plăti furnizorii materiilor prime necesare asigurării căldurii către populaţie.

„Joi vom face şi noi o analiză la Suceava, astfel încât să ştim pentru fiecare oraş şi municipiu cum stau şi cum sunt pregătiţi în această iarnă cu furnizarea căldurii pentru populaţie”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Populaţia ar putea primi o formă de sprijin pentru căldură.
 Vizualizări articol: 1800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur: Populaţia ar putea primi o formă de sprijin pentru căldură3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curiozitate trimis de
( 4 aug 2010, 14:17:06
Vor primi subventie la caldura si "saracii" care lucreaza in Italia,Spania,Anglia si Germania ?In Romania,tara membra UE,"saracii" nu au venit desi etaleaza care una sau doua masini VW,BMV,Audi,Mercedes,mai au cate o vila inceputa sau finalizata in satele limitrofe.Sigur ca sunt de laudat,muncesc acolo,insa nu cred ca pot primi si subventii de la stat ! Domnule Flutur,de ce nu vine nimemi cu o initiativa transformata ulterior in Hotarare de CL ,prin care "saracii" care beneficiaza de subventie,sa vina lunar la primarie("saracii" nu rudele lor)sa semneze o declaratie pe propria raspundere,sa vedem,le convine sa vina din Spania sau Italia sa semneze lunar ?O sa vedeti ce surprize placute vor fi !
2.   Stranieri... trimis de
( 4 aug 2010, 18:57:10
iarasi Monitor are treaba cu cei care castiga un ban cinstit...............dar vad ca esti de-al "dl flutur"..."hotarare cl"...cum ramane atunci ,ca se aude pe ulita primariei ca si-au marit salariile cei unde ,"patroneaza-n"primarie, pdl????ce ziceti de asa surpriza???
2.1  RE: Stranieri... trimis de
( 4 aug 2010, 19:50:04
'LELEAFLOAREA",nu am nimic cu cei care lucreaza in exterior,toata stima ptr ei,am ceva de spus vis-a vis de "derbedeii' care sosesc aici si se imprastie,precum si cu cei care sunt asistati de noi contribuabilii cu fel de fel de ajutoare.Vorba lui Becali ; "pe banii mei".....Cu ei am ceva de comentat.Uite,ma uit pe geam si vad un VW Tiguan si un VW Sharan,stiu ca aceasta fam iarna trecuta primea subventii la caldura,ca deh....nu are venit in Romanica noastra draga !Ca si-au marit salariile cei din PD-L,dreaku' sa-i ia,vor plati ptr asta insa nu mai sunt dispus sa platesc pe cei care mint si nici nu sunt descoperiti de nimeni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei