Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 iul 2010 - Anul XV, nr. 173 (4464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întâlnire

Flutur a cerut primarilor să urgenteze procedurile pentru reconstrucţia caselor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a cerut primarilor localităţilor afectate de inundaţii să urgenteze procedurile necesare pentru începerea reconstrucţiei caselor distruse de inundaţii. Flutur s-a întâlnit sâmbătă, la Rădăuţi, cu primarii din localităţile în care s-au înregistrat pagube produse de inundaţii, prilej cu care s-a analizat şi stadiul reconstrucţiei caselor în fiecare localitate.

Şeful administraţiei judeţene a spus că dacă în unele localităţi autorităţile locale au demarat deja lucrările de reconstrucţie, precum în Dărmăneşti, Şerbăuţi şi Dorneşti, există şi localităţi unde implicarea autorităţilor nu a fost aceeaşi. Gheorghe Flutur a spus că aşteaptă o implicare mai mare din partea autorităţilor din Pătrăuţi şi Zvoriştea.

De asemenea, el a arătat că până în momentul de faţă în comuna Suceviţa nu au fost identificate terenurile pentru reconstrucţia caselor pentru două familii care au avut de suferit în urma inundaţiilor. „Noi am făcut ceea ce am putut, iar de acum înainte aşteptăm să vină materialele de construcţie de la Guvern”, a spus Flutur.

El a adăugat că autorităţile din localităţile în care vor fi reconstruite casele afectate de inundaţii vor primi materialele de construcţie după data de 1 august 2010. Trebuie spus că în judeţul Suceava vor fi reconstruite 154 de case.

Pe de altă parte, preşedintele CJ Suceava a spus că la întâlnirea de la Rădăuţi s-a făcut şi o analiză a situaţiei drumurilor comunale afectate de inundaţii. Gheorghe Flutur a precizat că pentru refacerea acestor drumuri se speră obţinerea unei suplimentări a fondurilor europene care pot fi folosite cu acest scop.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a cerut primarilor să urgenteze procedurile pentru reconstrucţia caselor.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur a cerut primarilor să urgenteze procedurile pentru reconstrucţia caselor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei