Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 iul 2010 - Anul XV, nr. 166 (4457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Pachet” pentru anchetatori

Nouă indivizi implicaţi într-o bătaie generală, săltaţi cu mascaţii de la casele lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Şapte tineri din comuna Siminicea şi doi din Feteşti-Adâncata au fost săltaţi de la casele lor, ieri dimineaţă, de poliţişti şi mascaţi, fiind reţinuţi pentru 24 de ore, după ce, susţin anchetatorii, au fost implicaţi într-o încăierare în public.

Cei nouă, Dumitru Florin Paşniciuc (26 de ani), Viorel Clim (25 de ani), Elvis Adrian Saltăn (20 de ani), Costel Florin Antoneac (22 de ani), Florin Baziuc (29 de ani), Mihai Cristian Savu (25 de ani) şi Daniel Andrei Stan (21 de ani), toţi din Siminicea, şi Florin Puşcaşu (26 de ani) şi Stelică Ursu (29 de ani), din Adâncata, au fost duşi, sub escortă, la primele ore ale dimineţii, la sediul Poliţiei municipiului Suceava, cu mandate de aducere, iar câteva ore mai târziu, în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, poliţiştii cerând arestarea preventivă.

Potrivit anchetatorilor, scandalul în care au fost implicaţi cei nouă tineri s-a petrecut duminica trecută (n.r.-11 iulie), în comuna Siminicea.

Un singur tânăr dintre cei nouă a depus plângere la poliţie, însă, ulterior, şi-a retras-o.

Cu toate acestea, cadrele Biroului Poliţiei Rurale i-au pus sub acuzare pe scandalagii pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi încăierare.

 

Celule pline de scandalagii

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au decis ca toţi cei nouă să fie cercetaţi în libertate, considerând că nu se impune arestarea preventivă.

Poliţiştii anchetatori, însă, nu s-au grăbit să-i trimită acasă pe cei nouă şi, în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore, i-au lăsat să mediteze o noapte în celulele de la subsolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Luna trecută, alţi patru tineri, din Dumbrăveni, acuzaţi de scandaluri şi bătăi la discoteca din satul Măriţei, au fost încarceraţi în arestul poliţiei.

Scandalurile din ultima perioadă între diferite grupări de tineri în mediul rural i-au determinat pe poliţişti să ia măsurile cele mai dure împotriva acestora, celulele din arestul IPJ Suceava fiind aproape tot timpul ocupate.

Din păcate, pentru mulţi scandalagii o noapte în arestul poliţiei nu e de ajuns, iar mulţi recidivează.  

Oamenii legii dau vina şi pe legislaţia mult prea blândă faţă de acest gen de infracţiuni, care pot degenera şi transforma cu uşurinţă în fapte de mare violenţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nouă indivizi implicaţi într-o bătaie generală, săltaţi cu mascaţii de la casele lor.
 Vizualizări articol: 2127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Nouă indivizi implicaţi într-o bătaie generală, săltaţi cu mascaţii de la casele lor4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   S R un gras prost trimis de
(17 iul 2010, 19:25:58
S Rusu esti doar un gras prost care pupi in c r poliatii.
2.   Corectez trimis de
(17 iul 2010, 19:26:56
Pupa in c r politistii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei