Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 iul 2010 - Anul XV, nr. 166 (4457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucrări ISPA

Strada Mărăşeşti, închisă de luni circulaţiei rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Strada Mărăşeşti, una dintre cele mai circulate artere din Suceava, va fi închisă total traficului auto, de luni dimineaţă, timp de aproape o săptămână, pe porţiunea cuprinsă între intersecţia Mărăşeşti şi Bulevardul 1 Mai.

Decizia a fost luată pentru a permite firmei Pfeiffer să refacă strada afectată de lucrările ISPA care au ţinut strada închisă aproape două luni, înainte de a fi repusă în circulaţie, dar temporar, prin astuparea şanţurilor săpate doar cu pământ şi balast.

Închiderea străzii Mărăşeşti va afecta în primul rând transportul public local, mai exact trasele TPL 2 şi 4. În vreme ce autobuzele de pe linia 4 urcă pe strada Mărăşeşti, înspre Catedrală, când vin din Burdujeni, cele de pe linia 2 trec pe strada Mărăşeşti la retur, când vin de la Spital înspre Burdujeni.

Directorul TPL, Darie Romaniuc, a precizat că, pe perioada în care strada Mărăşeşti stă închisă, autobuzele de pe liniile 2 şi 4 vor fi direcţionate pe strada Universităţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Mărăşeşti, închisă de luni circulaţiei rutiere.
 Vizualizări articol: 899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Strada Mărăşeşti, închisă de luni circulaţiei rutiere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sssssp trimis de
(17 iul 2010, 12:36:58
sper ca de aceasta data se vor pietrui si trotuarele, sunt stricate de peste 20 ani si nimeni nu a refacut nimic.....daca tot se face o lucrare, sa fie facuta ca lumea......
1.1  RE: Sssssp trimis de
(17 iul 2010, 12:54:36
Nu fi copil,Ilona,stii ce era scris la intrarea in infern,dupa un citat din Dante Alighieri?:,,voi cei ce intrati aici,lasati afara orice speranta''Comparatia este mai mult decat realista,asa ca sa fim seriosi,o sa vedem noi strazi refacute cum trebuie doar cu o luna doua inainte de alegeri si nici atunci,pt ca vor fi facute la repezeala ca sa para cat mai multe realizari si sa mearga cetatenii ,,onesti si de buna credinta'' sa voteze un anumit fruct!Chiar crezi ca ii pasa cuiva de ce vorbim noi aici?Daca le-ar fi pasat nu am avea distruse mii de masini de urmele innoirilor ISPA si a strazilor refacute dupa urechea unui surdomut probabil.Le cer scuze celor cu care am facut comparatia,pt ca nu au nici o vina.Luati ca exemplu doar str Nicolae Labis,partea a doua a serpentinelor,care a fost una din cele doua strazi adevarate pana nu demult ale bietei Suceve,si vedeti in ce hal arata reparatia dupa sapaturi.Unii zic ca nu ar fi de cea mai buna calitate,eu zic:vedeti voi vreo calitate ?
2.   Cel dou blocuri sunt bagate pe trotuar! trimis de
(17 iul 2010, 14:23:50
O intrebare la care multi dintre noi inca cauta raspuns. Ati stat vreodata sa-i urmariti pe muncitorii nostri? Nu cred! Daca vreti, o sa obseravati treaba de mintuiala facuta pe repezeala in stil balcanic! O singura concluzie putem trage: orice lucru romanesc este de,,calitate’’!
Speram sa fie refacuta in totalitate cu lucrari de caliate la nivel european, daca tot suntem … Cel dou blocuri, facute noi, sunt bagate pe trotuar! Cum s-a permis asta?

3.   Pentru MONITORUL Suceava! trimis de
(17 iul 2010, 14:28:37
Pentru Monitorul! Ce fel de site aveti daca nu reausim sa folosim la scriere diacriticile si spatierea dintre rinduri?
4.   ... trimis de
(17 iul 2010, 18:15:15
Din cate stiu eu fostul Bulevard 1 Mai se cheama acu' Stefan cel Mare. Este posibil sa ma insel. Important e ca se va repara str. Marasesti.
4.1  RE: ... trimis de
(18 iul 2010, 21:16:54
Da, asta este important: "Important e ca se va repara str. Marasesti."rolling on the floor))) Realizezi cat de prost ai sa te simti dupa ce vezi ca de fapt strada Marasesti va ramane in ruine 5 generatii de acum inaintebig grin
4.2  RE: ... trimis de
(19 iul 2010, 01:30:41
rectific: sper ca se va repara str. Marasesti.
5.   Necredinta trimis de
(19 iul 2010, 09:06:10
Da! Sunt cuprins total de necredinta . Nu cred ca la noi se va face vreodata o lucrare cap coada asa cum trebuie, ar fi o alta minune a lumii . Sunt sigur ca se vor carpi portiunile care au fost sparte si cu asta gata! Mai sperati sa fie facute si trotuarele? ILUZII! CHIAR NIMENI NU PUNE PROBLEMA CELOR DOUA CONSTRUCTII CARE AU INTRAT IN TROTUAR, CINE A DAT APROBARE? Au mers pe ideea faptului implinit si ca nu se mai poate face nimic . Ba da! Se poate! constructiile demolate si cel care a dat aprobarea sa suporte consecintele, Dar in ce tara? La noi? In niciun caz!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei