Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 iul 2010 - Anul XV, nr. 166 (4457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guvernul face listă cu prefecţii care nu au participat la videoconferinţa cu Boc fiind în concediu

Duminică, 18 Iulie 2010 (17:59:59)

Reprezentanţilor prefecturilor li s-a cerut să specifice, duminică, înaintea videconferinţei convocate de primul-ministrul Emil Boc, dacă vreun prefect sau subprefect nu a putut participa la reuniune pentru că se afla în concediu de odihnă, iar cei absenţi din acest motiv au fost notaţi pe o listă.

Personalul tehnic care a verificat duminică prezenţa la videconferinţa cu prefecţii, organizată la Palatul Victoria, a solicitat în mod special celor convocaţi să menţioneze dacă vreunul din şefii prefecturii se află în concediu de odihnă.

Verificarea prezenţei la videconferinţă s-a efectuat, ca de obicei în astfel de cazuri, în ordine alfabetică, iar în cazul prefecturii Constanţa a răspuns "prezent" doar subprefectul Aidun Curt-Mola.

"Prefectul lipseşte pentru că este în concediu?", a fost întrebat subprefectul de Constanţa.

"Vă rog să menţionaţi dacă cineva lipseşte pentru că este în concediu", i s-a transmis de la Guvern subprefectului de Constanţa, după ce acesta a confirmat că prefectul judeţului este în concediu de odihnă.

Subprefectul Aidun Curt-Mola s-a scuzat ulterior precizând că nu cunoştea faptul că trebuie să specifice dacă prefectul este în concediu.

În afara prefectului judeţului Constanţa, au mai lipsit de la videconferinţă, pentru că erau în concediu de odihnă, prefecţii din Gorj şi Vrancea şi subprefecţii din judeţele Maramureş, Mureş şi Prahova.

La videconferinţă nu a fost prezent însă nici un ministru şi, chestionat pe această temă de jurnalişti, premierul a motivat absenţa miniştrilor spunând că a convocat numai secretarii de stat pentru această reuniune.

Premierul Emil Boc a convocat duminică o videconferinţă cu prefecţii pe tema pagubelor inundaţiilor, restructurării aparatului bugetar şi fondurilor europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul face listă cu prefecţii care nu au participat la videoconferinţa cu Boc fiind în concediu.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul face listă cu prefecţii care nu au participat la videoconferinţa cu Boc fiind în concediu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei