Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 iul 2010 - Anul XV, nr. 162 (4453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Circ la Rădăuţi

A făcut scandal cu primarul, a spart un geam, iar apoi s-a cocoţat pe spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a provocat, ieri, un scandal monstru, întins pe parcursul mai multor ore, făcând tărăboi în biroul primarului municipiului Rădăuţi, spărgând un geam al instituţiei, după care şi-a continuat circul la Spitalul Municipal, unde s-a urcat pe acoperiş şi a ameninţat că se sinucide.

Individul în cauză, Cristi Marcu, cu domiciliul în Vicovu de Sus, nu a făcut decât să-şi înrăutăţească situaţia în care se află, săptămâna trecută fiind implicat într-o tâlhărie şi fiind cercetat în stare de libertate printr-o decizie a Judecătoriei locale, după ce iniţial fusese reţinut de poliţie pe baza ordonanţei pe 24 de ore.

Din ancheta Poliţiei municipiului Rădăuţi rezultă că acesta a fost ieri în audienţă la primarul Aurel Olărean, solicitând o locuinţă socială în Rădăuţi. Din start, cererea sa nu avea sorţi de izbândă, deoarece domiciliul său este în Vicov. Tânărul nu a acceptat însă ideea, făcând scandal şi adresând injurii primarului, după care, ieşit în holul instituţiei, a spart un geam. Au fost alertaţi poliţiştii şi jandarmii, care l-au imobilizat pe individ, ducându-l la „Urgenţele” Spitalului Rădăuţi. Medicii de aici l-au transferat în secţia „Psihiatrie”, având în vedere faptul că era foarte agitat, dar şi antecedentele medicale ale acestuia.

 

Dus la spital, a scăpat din atenţia medicilor şi s-a urcat pe acoperiş

Preluat de medici, tânărul a scăpat de sub supravegherea personalului de la spital, iar în jurul orei 17.30 a ajuns pe acoperişul unităţii spitaliceşti, unde a început să strige că se va arunca deoarece primăria nu vrea să îl ajute cu o locuinţă. Din nou a fost alertată poliţia, jandarmi şi pompieri ajungând totodată la faţa locului. A urmat în jur de jumătate de oră de circ, după care acesta a coborât, singur, de pe acoperiş.

Poliţiştii îi vor întocmi dosar penal lui Marcu pentru cel puţin două infracţiuni, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri.  

La începutul săptămânii trecute, acelaşi individ, în complicitate cu un minor de 17 ani, a tâlhărit un bărbat de aceeaşi vârstă, Constantin R., din Dorneşti. Atunci, rezultă din ancheta poliţiei, suspectul s-a întâlnit într-un local din Rădăuţi cu cel care îi fusese coleg de şcoală, petrecând mai multe ore împreună. După ce au consumat alcool, la plecare, agresorii l-ar fi urmărit pe bărbatul din Dorneşti până într-o zonă întunecoasă, unde l-au lovit şi i-au furat portofelul cu acte, 50 de euro şi un telefon mobil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A făcut scandal cu primarul, a spart un geam, iar apoi s-a cocoţat pe spital.
 Vizualizări articol: 1943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
A făcut scandal cu primarul, a spart un geam, iar apoi s-a cocoţat pe spital3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei