Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 iul 2010 - Anul XV, nr. 162 (4453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Universitatea „Ştefan cel Mare”

Prezenţă scăzută în prima zi de înscriere la facultate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Absolvenţii de liceu din judeţul Suceava şi nu numai nu s-au grăbit să-şi depună dosarele de înscriere la facultate chiar din prima zi în care Universitatea „Ştefan cel Mare” a dat startul la depunerea de dosare de admitere. Înscrierile se derulează până pe 21 iulie, iar ieri, la Universitatea „Ştefan cel Mare” s-au prezentat un număr mic de candidaţi care şi-au depus dosar de înscriere la una sau mai multe dintre facultăţile instituţiei de învăţământ superior din Suceava.

Pentru anul universitar viitor, instituţia academică suceveană scoate la concurs aproape 4.000 de locuri cu şi fără taxă, la studii de licenţă, învăţământ de zi şi învăţământ la distanţă.

Pentru studiile de licenţă, învăţământ de zi, fără taxă, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării a alocat 928 de locuri.

Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor va beneficia de cele mai multe locuri fără taxă din universitate, şi anume 163 de locuri. Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică va scoate la concurs 150 de locuri fără taxă

Pentru studiile de masterat, universitatea beneficiază de 580 de locuri alocate de la bugetul de stat, şi va mai scoate la concurs alte 1.676 de locuri cu taxă.

Universitatea „Ştefan cel Mare” va mai scoate la admitere 30 de locuri fără taxă şi 78 de locuri cu taxă la studiile de doctorat.

Candidaţii de etnie romă, cei din Republica Moldova şi din alte ţări învecinate, precum şi candidaţii români din diaspora au la dispoziţie o serie de locuri de admitere.

Taxele de înscriere sunt cuprinse între 50 de lei şi 150 de lei, în funcţie de facultate şi numărul de domenii la care se înscrie candidatul.

Rezultatele acestei sesiuni de admitere se vor afişa pe 26 iulie, iar înmatricularea candidaţilor admişi se va face în intervalul 27 iulie - 31 iulie 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prezenţă scăzută în prima zi de înscriere la facultate.
 Vizualizări articol: 1170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezenţă scăzută în prima zi de înscriere la facultate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei