Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 iul 2010 - Anul XV, nr. 162 (4453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gâlceavă pe ajutoare

Femeie lovită în cap cu o sticlă de bere de un consilier local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ajutoarele pentru sinistraţi au declanşat un nou scandal. După ce săptămâna trecută secretarul Primăriei Pătrăuţi şi un angajat al acestei instituţii au fost bătuţi de sinistraţii romi, un incident asemănător s-a petrecut şi la Stamate, comuna Fântânele. De această dată, protagonişti au fost o femeie din sat şi un consilier local din partea PNL. Altercaţia s-a petrecut duminică după-amiază, în şcoala din Stamate, acolo unde se împărţeau ajutoare pentru sinistraţi, iar Marinela Smântână reclamă că a fost lovită în cap cu o sticlă de bere de consilierul local Sorin Frumosu. Alesul local recunoaşte că au fost ceva îmbrânceli, dar neagă că a spart sticla de bere în capul consătencei sale. Femeia agresată spune că a sunat la Serviciul Unic de Urgenţe 112, dar când poliţiştii au ajuns la şcoală era deja prea târziu, pentru că martorii la incident se dispersaseră.

 

Are patru copci în cap şi certificat medico-legal pe 13 zile

Marinela Smântână a povestit că a ajuns la şcoala din Stamate după ce a văzut o maşină de poliţie mergând în trombă spre instituţia de învăţământ.

„Cumnatul meu, care este consilier local din partea PD-L, era acolo şi ştiam că de dimineaţă a mai fost o bătaie. A venit sora mea la mine şi am mers împreună la şcoală, de teamă să fi început o nouă bătaie”, a explicat Marinela Smântână motivele care au determinat-o să ajungă în locul unde se împărţeau ajutoare pentru sinistraţi. În şcoală, femeia s-a întâlnit cu Sorin Frumosu, un consilier local din partea PNL. Între cei doi a izbucnit un scandal legat de cui ar trebui împărţite ajutoarele.

„M-a înjurat de mamă şi eu i-am cerut să nu vorbească despre mama mea, că este bolnavă. Cearta a continuat şi după un sfert de oră a sărit brusc la mine şi mi-a dat cu o sticlă de bere în cap şi apoi m-a pus la pământ şi mi-a dat cu picioarele în abdomen. Nici nu am simţit că mi-a spart capul, mi-am dat seama abia după ce am plecat de acolo şi conduceam maşina. Am dus mâna la cap şi am simţit cum îmi curge sângele”, a spus Marinela Smântână.

Femeia a sunat la 112 pentru a reclama agresiunea, dar când poliţiştii au ajuns la şcoală, incriminatul şi ceilalţi martori erau plecaţi. Marinela Smântână a ajuns aseară la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii i-au cusut patru copci. Ieri, femeia a venit la Serviciul de Medicină Legală Suceava şi s-a stabilit că are nevoie de 13 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. 

 

Consilierul Frumosu: „Se poate s-o fi atins, dar nu atât de tare”

Contactat telefonic, consilierul Sorin Frumosu a negat că ar fi lovit-o cu sticla de bere în cap pe Marinela Smântână. Bărbatul recunoaşte că a existat o „îmbulzeală” în care s-au mai împărţit lovituri.

„Se poate s-o fi atins şi eu, dar nu atât de tare pe cât vrea ea să arate. Dacă îi dădeam cu sticla în cap mai putea conduce ea maşina?”, s-a întrebat alesul liberal. Sorin Frumosu crede că singurul scop al întregului scandal este determinat de obţinerea unor sume de bani.

„Ei făceau tot felul de afaceri necurate care acum nu mai merg şi crede că o să primească bani de la mine, mai ales că am şi o firmă de transport. Sunt oameni care fac doar scandal şi vin cu tot felul de ameninţări”, a declarat consilierul local Frumosu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, a declarat că incidentul este cunoscut, dar până ieri după-amiază nu se înregistrase nici o plângere pe această temă.

„S-a sunat la Serviciul Unic 112, Poliţia Rurala ştie despre evenimentul de la Stamate şi acum aşteptăm să depună cineva o plângere pentru a putea demara cercetările”, a precizat Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie lovită în cap cu o sticlă de bere de un consilier local.
 Vizualizări articol: 2938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Femeie lovită în cap cu o sticlă de bere de un consilier local3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Traiasca berea ! trimis de
(13 iul 2010, 16:42:16
Viata satului ! Toti consilierii si primarii de la tara sunt niste analfabeti corupti si betivi ordinari !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei