Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 iun 2010 - Anul XV, nr. 148 (4439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Reclamă un viol după ce a mers cu băieţii la restaurant, apoi acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 18 ani din comuna Mălini a reclamat la poliţie faptul că a fost violată de doi tineri, fata povestind cum a ieşit la un restaurant cu cei doi, s-a dus apoi la domiciliul unui dintre ei şi aici a fost abuzată sexual. Povestea acesteia pune multe semne de întrebare, însă poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate în acest caz.

Poliţia municipiului Fălticeni a primit sesizarea de viol în urmă cu două zile.

Fata susţine că s-a întâlnit cu doi tineri cunoscuţi din sat, a mers la un restaurant, iar apoi a acceptat invitaţia unuia dintre aceştia, care a chemat-o la domiciliul său, pentru a continua discuţiile. Aici, lucrurile ar fi scăpat de sub control, cei doi devenind agresivi şi obligând-o să întreţină relaţii sexuale.

Conform unor surse judiciare, din examinarea medico-legală a fetei nu au rezultat indicii care să pledeze spre un act sexual forţat, cea mai probabilă variantă fiind că tânăra a inventat povestea cu violul, de frica tatălui său, care a luat-o la rost după ce a lipsit o noapte de acasă.

Dacă acest scenariu se va confirma, nu fi decât încă un caz de viol inventat, poliţiştii din judeţ având numeroase situaţii de acest gen, cu „victime” care reclamă acte sexuale forţate din răzbunare, pentru a scoate bani ori, cum se întâmplă de obicei în cazul minorelor, de frica părinţilor.

Totuşi, subliniază judiciariştii poliţiei, există şi cazuri în care nu se găsesc urme de viol, însă asta nu înseamnă că fapta nu s-a consumat, terorizate de autori, victimele neputând riposta în nici un fel şi astfel neexistând urme de agresiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reclamă un viol după ce a mers cu băieţii la restaurant, apoi acasă.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 9 voturi
Reclamă un viol după ce a mers cu băieţii la restaurant, apoi acasă2.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zdrente trimis de
(26 iun 2010, 13:57:14
ca la noi la nimeni,daca nu`i placea p..l nu se ducea la baiat aksa...si insotita de 2 insi...tarfe!!!
2.   Tarfa esti tu mai dobitocule trimis de
(26 iun 2010, 15:03:42
Mai idiotule Romania e ****ul de tara cu cei mai multi violatori idiotule imbecil, numai asa stiu si taranii sa seduca o femeie , fortand-o....idiot penal ce esti a uitat maicata cand te-a nascut sa-ti dea si neuronii.......o femeie poate sa mearga la un restaurant cu cine vrea poate sa mearga si acasa la cineva asta nu inseamna ca vrea sex...doar in o societate bolnava ca a noastra se poate intelege ca o femeie merge cu tine sa bea un suc tu ai dreptul de a o viola....IDIOTULE !!!!ILFENOMENO poulii ....sunteti numarul unu in violuri in Italia in Spania iar Romania e vai de capul ei.Sinucidete prostule si toti cei ce gandesc ca tine!!!!
2.1  RE: Tarfa esti tu mai dobitocule trimis de
(26 iun 2010, 15:11:10
intradevar..... ai dreptate..... daca umblii o zi intreaga cu cineva apoi mergi acasa la el nu inseamna ca trebuie sa faci ceva...totusi... o cauti cu lumanarealaughing
3.   Stelu trimis de
(26 iun 2010, 17:45:37
"sunteti numarul unu in violuri in Italia in Spania iar Romania e vai de capul ei"da tu unde traiesti?!si mai invata sa scrii si dupa critica,in al II-lea rand,ea daca era o fata linistita nu pleca noaptea de acasa,si nu se mai ducea si la baiat aksa..cu toate ca mai era insotit de inca un prieten...deci citeste mai bine articolul si dupa vino tu cu ideile tale "intelepte"pana atunci pune mana pe o carte..."inteleptule"mai si injuri ..esti beton!
4.   Ei nah!!! trimis de
(28 iun 2010, 01:23:25
Ei si voi acuma, stati stramb si incercati sa juecati ce a vrut si ce n-a vrut fata aia. Este un banc numai bun pentru situatia asta, cu gaina care se gandeste ce sa faca atunci cand vede ca vine cocosul spre ea." - Daca fug, zice ca is proasta....Daca stau zice ca is curva.....Mai bine ma impiedic!" Eu stiu ca cine nu cauta nu gaseste. E mai rau de cele care cauta si nu gasesc, nu credeti?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei