Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 iun 2010 - Anul XV, nr. 148 (4439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Donţu: „Asistăm azi în România la eşecul cotei unice de impozitare”

Duminică, 27 Iunie 2010 (16:37:23)

Preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Donţu, aseamănă situaţia economică actuală a României cu cea din 1997, când cursul de schimb s-a dublat iar dobânzile bancare ajunseseră la 150% apreciind că „atacul asupra economiei a început din nou”. Donţu a amintit de impozitul minim obligatoriu care a dat lovitura firmelor mici, de recuperarea sau compensarea TVA, care se face cu o întârziere de 6-9 luni lovind astfel în companiile medii şi mari şi de avansul la impozitul pe profit, măsură care a afectat toate afacerile din ţară. „După toate aceste lucruri, după ce numărul firmelor care au dat faliment în judeţul Suceava în 2009 comparativ cu 2005 a crescut cu 45%, după ce şomajul real a atins cel mai mare procent din ultimii 20 de ani, după ce că sucevenii sunt printre cei mai prost plătiţi din întreaga ţară, considerăm că România are nevoie de încredere iar guvernanţii în fiecare zi transmit din ce în ce mai multă neîncredere”, a spus Donţu. El a arătat că „haosul a pus stăpânire din nou pe România” odată cu anunţul unui oficial BNR privind creşterea cursului de schimb leu / euro la 6-7 lei, cu măsura de creştere a TVA de la 19% la 24% şi cu anunţul privind disponibilizarea a 100.000 de bugetari în acest an. „Stimaţi guvernanţi, este momentul să recunoaşteţi eşecul cotei unice în România. Nu vă mai ascundeţi după perdea, după tot felul de alte lucruri, nu vă mai văitaţi de crize pe care le-aţi generat. Asistăm azi în România la eşecul cotei unice de impozitare”, a conchis Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu: „Asistăm azi în România la eşecul cotei unice de impozitare”.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Donţu: „Asistăm azi în România la eşecul cotei unice de impozitare”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei