Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 apr 2010 - Anul XV, nr. 96 (4387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din bugetul local

Fonduri nerambursabile de aproape două milioane de lei, scoase la licitaţie de Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fonduri de aproape două milioane de lei (20 de miliarde lei vechi), vor fi atribuite astăzi, printr-un concurs de proiecte, pentru sprijinirea activităţilor sportive, culturale şi educative din municipiul Suceava.

Banii, care reprezintă fonduri nerambursabile, provin din bugetul local al Primăriei Suceava şi urmează să fie puşi la dispoziţia celor care câştigă concursul de proiecte pe durata întregului an, în funcţie şi de gradul de colectare a taxelor şi impozitelor locale.

 

Un milion de lei pentru handbalul sucevean

Cea mai mare parte a banilor sunt destinaţi sprijinirii activităţilor sportive, mai bine de jumătate din fondurile totale fiind pentru susţinerea echipei de handbal.

Astfel, din 1.955.000 lei, fonduri totale ale licitaţiei de proiecte care va avea loc astăzi, la ora 12.00, un milion de lei, adică zece miliarde lei vechi, au ca destinaţie finanţarea activităţilor competiţionale ale echipei de handbal “Universitatea Suceava”.

În această privinţă, primarul Sucevei, Ion Lungu, a dat asigurări că în cursul acestei săptămâni, în conturile Clubului Sportiv Universitatea Suceava vor ajunge trei miliarde de lei vechi, bani cu care să poată fi achitate salariile restante ale jucătorilor, precum şi pentru negocierea de noi angajamente cu cei aflaţi la final de contract.

 

„Echipa îşi poate vedea de treabă”

“Am fost prezent sâmbătă la şedinţa Consiliului de Administraţie a clubului, alături de rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Adrian Graur, şi preşedintele secţiei de handbal, Viorel Nuţu, de la General Construct, iar o serie de probleme apărute au fost lămurite, astfel încât echipa îşi poate vedea de treabă şi să facă eforturile necesare pentru a se menţine pe poziţia 5 în clasamentul Ligii Naţionale de Handbal. Primăria va asigura săptămâna aceasta trei miliarde din finanţarea nerambursabilă şi toate părţile implicate în acest proiect sportiv care ne onorează vor face eforturile necesare”, a declarat ieri primarul Ion Lungu.

 

Fondurile pentru rugby, de şapte ori mai mari decât cele pentru fotbal

O sumă consistentă, 350.000 lei, este prevăzută pentru susţinerea rugby-ului sucevean, 100.000 lei pentru volei, în vreme ce pentru fotbal sunt prevăzuţi doar 50.000 lei, adică o jumătate de miliard de lei vechi, faţă de zece miliarde alocate anul trecut.

Pentru hochei sunt prinşi în buget 55.000 lei, planorism şi aeromodelism – 50.000 lei, atletism – 50.000 lei, box – 30.000 lei, lupte – 10.000 lei, şah – 5000 lei, tir – 5000 lei.

Tot astăzi ar urma să se decidă şi alocarea unor fonduri de 130.000 lei pentru susţinerea unui program muzical săptămânal în centrul municipiului Suceava, precum şi 100.000 lei pentru susţinerea unor spectacole de teatru.

Pentru susţinerea altor activităţi cultural-educative sunt prinse fonduri de 10.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fonduri nerambursabile de aproape două milioane de lei, scoase la licitaţie de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fonduri nerambursabile de aproape două milioane de lei, scoase la licitaţie de Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cred.. trimis de
(27 apr 2010, 20:19:45
...cand am sa vad

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei