Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 apr 2010 - Anul XV, nr. 94 (4385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Sterilizări gratuite pentru câinii de la casele din Suceava şi împrejurimi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de două săptămâni, începând de luni, Primăria Suceava şi Asociaţia de protecţie a animalelor ProAnima vor efectua o campanie de sterilizare gratuită a câinilor şi pisicilor de la casele din municipiu şi din împrejurimile acestuia.

Măsura a fost luată pentru a preveni înmulţirea necontrolată a animalelor comunitare din municipiul reşedinţă de judeţ şi pentru a da o eficienţă mai mare campaniilor de sterilizare efectuate în ultimii doi ani.

Operaţiile de sterilizare a câinilor de la casele din municipiul Suceava şi împrejurimi vor fi efectuate de o echipă de medici de la ProAnima, în aceeaşi clădire în care au avut loc şi cele două campanii de sterilizare realizate în colaborare cu Fundaţia Vier Pfoten, pe strada Energeticianului, într-o clădire situată vizavi de Termica.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a precizat că această campanie este o oportunitate foarte bună pentru proprietarii de animale de pază ori companie de a-şi steriliza câinii care nu sunt de rasă, pentru că în scurt timp va apărea o lege care îi va obliga să ia această măsură şi atunci vor fi nevoiţi să plătească pentru această operaţie.

“Acum e gratis, ar trebui cât mai mulţi să profite de această şansă care li se oferă, pentru că mai încolo vor fi obligaţi să facă sterilizarea animalelor din curte şi atunci vor fi nevoiţi să plătească pentru a se conforma. Pregătim deja un proiect de Hotărâre de Consiliu Local care să oblige proprietarii de câini care nu sunt de rasă să îi sterilizeze, pentru a fi stopat fenomenul câinilor vagabonzi pe străzile municipiului”, a explicat Lucian Harşovschi.

Cei care sunt proprietari de câini sau pisici fără pedigree sunt aşteptaţi să aducă animalele, pentru a fi sterilizate şi deparazitate, la “spitalul” veterinar amenajat pe strada Energeticianului, iar în cazul în care au mai multe exemplare şi nu au cum să le aducă, pot suna la numărul de telefon 0745971398 pentru a solicita o echipă care să le asigure transportul patrupedelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sterilizări gratuite pentru câinii de la casele din Suceava şi împrejurimi.
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sterilizări gratuite pentru câinii de la casele din Suceava şi împrejurimi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei