Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 apr 2010 - Anul XV, nr. 79 (4370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Bătrână cu piciorul fracturat, după ce a căzut într-un autobuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 75 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, cu o fractură la piciorul drept, după ce a căzut în timp ce se afla într-un autobuz aparţinând Societăţii de Transport Public Local din municipiul reşedinţă de judeţ. Accidentul s-a petrecut în a doua zi de Paşte, în timp ce mijlocul de transport se deplasa pe Bulevardul 1 Mai din Suceava. Victima, Silvia C., domiciliată în Bosanci, s-a dezechilibrat şi a căzut, în momentul în care şoferul a efectuat o manevră de oprire bruscă.

Poliţia a demarat cercetări faţă de şoferul autobuzului, Ştefan T., în vârstă de 36 de ani, localnic din Suceava, pentru a se stabili dacă are culpă în cazul producerii acestui accident. El a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind 0.

Diagnosticată cu fractură femur drept, femeia are nevoie de 30-40 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu intervin complicaţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână cu piciorul fracturat, după ce a căzut într-un autobuz.
 Vizualizări articol: 1497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Bătrână cu piciorul fracturat, după ce a căzut într-un autobuz4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara vina trimis de
( 7 apr 2010, 12:03:23
Bine inteles ca soferul nu are nici o vina, avand in vedere ca in autobuz ar trebui introduse centuri de siguranta pentru pasageri ca oricum ei conduc precum conducatorii de utilaje agricole.
Chiar ma intrebam cand o sa se intample poate se vor invata si ei ca transporta calatori care au platit pentru a fi transportati in siguranta nu precum cartofii.
Tin sa felicit conducerea TPL pentru profesionalismul angajatilor.
Ne mai amintind de bunul simt al taxatoarei care oricum ne considera pe toti niste infractori care dorim sa circulam fraudulos.
Oare pe cand un transport in comun civilizat.
1.1  RE: Fara vina trimis de
( 7 apr 2010, 14:08:18
De acord cu tine. Eu de fiecare data plec de la axioma: "toti de la TPL sunt cretini nesimtiti", si nu gresesc niciodata. Soferii sunt veniti de pe tractor si sunt tarani. Am patit sa se dea jos dupa mine ca i-am reprosat de ce nu deschide usa din fata cand eu sunt langa ea. Taxatoarele sau ce-s alea, pleaca de fiecare data de la premisa ca esti un hot si un mizerabil de cetatean care cauta sa o inseli.. de zece mii de ori vor sa le prezinti abonamentul ala nenorocit. Mai nou, am auzit ca trebuie sa ai si copie buletin pe spatelaughing Cat despre controlorii aia... nici taxatoarele nu se inteleg cu ei. De nu stiu cate ori le-am auzit blestemandu-ibig grin Sunt niste idioti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei