Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mar 2010 - Anul XV, nr. 73 (4364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De anul viitor

Concursul de curăţenie pentru asociaţiile de proprietari va avea loc pe cartiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul “Toţi pentru curăţenia oraşului”, iniţiat de Primăria Suceava, prin care sunt premiate asociaţiile care au cele mai bune rezultate în cadrul campaniei de curăţenie de primăvară, ar putea deveni de anul viitor un fel de campionat, desfăşurat în mai multe etape.

Iniţiativa îi aparţine consilierului local Neculai Bosancu, care, în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local, când s-au discutat sumele oferite ca premiu şi criteriile de organizare şi departajare a participanţilor la concurs, a cerut ca de anul viitor, acesta să fie organizat pe cartiere, pentru ca un număr mai mare de asociaţii să poată beneficia de premiile oferite.

Acesta a spus că asociaţiile mari, precum cele din Burdujeni şi Obcini, sunt dezavantajate în acest concurs, care poate fi câştigat mult mai simplu de asociaţii mici şi mijlocii, din zona centrală a Sucevei, care au un volum mai mic de muncă şi sunt avantajate uneori de zona pe care o cuprind.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a arătat interesat de propunerea consilierului local, dar i-a solicitat acestuia să vină cu propuneri concrete de modificare a regulamentului concursului, care să poată fi aplicate din primăvara următoare.

Pentru concursul de anul acesta, care are loc în perioada martie-aprilie 2010, Primăria Suceava a alocat un fond de premiere de 50.000 lei (jumătate de miliard de lei vechi), din care 20.000 lei vor reveni asociaţiei care va ocupa locul I, 15.000 lei asociaţiei de pe locul II, 10.000 lei asociaţiei de pe locul III şi 5.000 lei asociaţiei care va lua menţiune.

În comisia de evaluare şi stabilire a câştigătorilor concursului “Toţi pentru curăţenia oraşului”, pe lângă primarul Ion Lungu (preşedinte) şi viceprimarul Lucian Harşovschi, au mai fost numiţi trei membri din Consiliul Local – Vasile Mocanu, Daniel Ungurian şi Daniel Drăgoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de curăţenie pentru asociaţiile de proprietari va avea loc pe cartiere.
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul de curăţenie pentru asociaţiile de proprietari va avea loc pe cartiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei