Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2010 - Anul XV, nr. 50 (4341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Bătaie de joc

O uliţă desfundată, cale de acces în Suceava de pe Serpentine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Intrarea în municipiul Suceava de pe Serpentine s-a dovedit, în ultimele două zile, o adevărată încercare pentru şoferi, aceştia fiind obligaţi să circule pe un drum aflat într-o stare deplorabilă. Groapă lângă groapă, glod şi bălţi, de asta au avut parte conducătorii auto care au avut ghinionul să ajungă în zonă, în mai multe cazuri maşini joase rămânând blocate în craterele de sub bălţi. Practic, traficul de pe o stradă importantă, intens circulată, a fost mutat pe o uliţă desfundată.

 

Intersecţie închisă după ce muncitorii au spart o conductă de apă

Toate problemele au început de sâmbătă dimineaţă, când intersecţia străzilor Mărăşeşti cu Zamca a fost închisă circulaţiei.

De săptămâna trecută, în intersecţie au fost începute lucrări de modernizare a reţelei de canalizare, efectuate de muncitorii de la Pfeiffer, iar la un moment dat, în timpul săpăturilor, una dintre conductele de apă potabilă din zona în care se lucra a fost fisurată.

Viorel Seredenciuc, viceprimarul municipiului Suceava, a precizat că respectiva conductă, din fontă, era foarte veche şi a cedat cu uşurinţă, iar blocarea totală a traficului a fost obligatorie deoarece din cauza infiltraţilor de apă exista pericolul ca asfaltul să cedeze sub vreo maşină.

În aceste condiţii, sâmbătă dimineaţă, accesul pe strada Mărăşeşti, de la Catedrală şi până la Serpentine, a fost interzis, poliţişti comunitari fiind dispuşi în punctele importante pentru a-i ghida pe şoferi pe alte artere. Pentru a intra pe strada Zamcei ori pentru a coborî spre Catedrală, şoferii veniţi dinspre Serpetine s-au trezit puşi în situaţia de a circula pe strada Octavian Iosif şi apoi pe Bogdan Vodă, două drumuri înguste, neasfaltate, pe care se circulă în condiţii mai rele decât pe cele mai multe uliţe din zone greu accesibile în mediul rural.

 

„Au plecat şoferii şi au rămas tobele în urmă”

„Pe aici nu se poate circula ca pe o stradă normală, pietrişul aruncat pe stradă a fost spălat de apă, e plin de gropi. Nici nu ştiu câte maşini au rămas ieri şi astă noapte (n.r. duminică şi duminică noapte) prin gropi, au plecat şoferii şi au rămas tobele în urmă, e dezastru”, ne-a spus Victor Buceţchi, un bărbat care locuieşte în zonă. El şi soţia acestuia s-au plâns şi de faptul că pe un drum atât de îngust, pe sub geamurile lor, trec inclusiv vehicule grele.

Intersecţia din apropierea Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” a fost redeschisă circulaţiei, pe sensul de mers spre Serpentine, ieri după-amiază, şoferii scăpând astfel de unul din numeroasele puncte critice care îi pun la încercare din ce în ce mai des pe şoselele din municipiul reşedinţă de judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O uliţă desfundată, cale de acces în Suceava de pe Serpentine.
 Vizualizări articol: 2731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
O uliţă desfundată, cale de acces în Suceava de pe Serpentine5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O frumusete trimis de
( 2 mar 2010, 13:18:05
O frumusete de oras, nu-i asa, domnule primar "care esti"?
2.   Greseli ale redactorului trimis de
( 2 mar 2010, 13:35:57
1. Cine are in administrare strada respectiva?
2. Nu a luat legatura cu administratorul sa-l "urecheasca" privind motivele pentru care nu a facut nik.
3. Nu a tras o concluzie. Strada va fi circulabila in 1 saptamana, 2, 10, 1000.
3.   Intrare dinspre Adancata trimis de
( 2 mar 2010, 13:44:50
Eu as zice ca str 22 decembrie este o adevarata intrare in marele nostru municipiu,aavand in vedere ca acolo chiar ar fi limita civilizatiei noastre urbane.Faceti-i o propunere maritului nostru pasa de Prelipca sa incerce o croaziera pe acea strada cu Touaregul,dus intors de la giratoriu Bj pana la Spac,cu o viteza constanta de 50 km/h si sa ne prezinte si noua masina dupa respectibila fapta.Nu trebui si acolo o poarta ceva de intrare,doar la stana asa se cere.Cat despre intrarea in Municipiul Suceava dinspre SERPENTINE,habar nu aveam dle Paiu ca aia ar fi granita sau intrarea in ,,muncipiu''.Strazile Traian Vuia,Calea Unirii,sau chiar Mircea Septilici in ultima instanta(serpentina) pot banui ca fac parte din judetul Botsani?Despre calitatea acelui drum aveti perfecta dreptate,dar nu face nota discordanta cu restul ulitelor de la noi din comuna.La asa primar,asa comuna,halal!
4.   Sa traiti bine trimis de
( 2 mar 2010, 15:26:45
Avem ceea ce au votat cei multumiti de primarul Jegosu, marele gospodar din Prelipca, ficior de oameni gospodari din tara paielor si a glodului. Acolo asa este modelul de asfalt. Spre stiinta primarului cu sarmaua'n gura, cee ce se gaseste acum pe strazile din oras se numeste noroi, asfaltul - ceea ce a mai ramas din el - este sub noroi. In general, noroiul la tara se mai numeste si glod sau mizerie. La oras, pe strazi se circula cu masina si nu se cultiva gogosarii. Noroiul se formeaza din praf de pamant amestecat cu apa. Praful de pamant ajunge pe strazi de pe spatiile verzi, din lucrarile facute de nemernicii aia care v-au dat comisionul si nu au curatat locul pe care l-au sapat. Gropile sunt adanciturile alea ramase de la Marea lucrare Ispa, sau din cauza ciclului de inghet dezghet a asfaltului de calitate pus de Colas. Pentru alte definitii si sfaturi practice va stau la dispozitie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei