Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2010 - Anul XV, nr. 50 (4341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiţie

Două locuri II şi un loc III, câştigate de suceveni la un concurs naţional de dans sportiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei perechi de dansatori de la Clubul Sportiv Boom Dance din Suceava au câştigat două locuri doi şi un loc trei la concursul Cupa Municipiului Bucureşti, desfăşurat în zilele de 27 şi 28 februarie, în sala „Antilopa” Bucureşti, competiţie la care au participat peste 500 de perechi de dansatori din toată ţara.
Perechile participante au fost repartizate în funcţie de vârstă şi de nivelul de clasă.

Clubul Sportiv Boom Dance din Suceava a fost reprezentat, la clasa hobby, la categoria de vârstă 14 - 15 ani, de perechile Vlad Spac şi Alexandra Necşanu, care au obţinut locul II şi Laurenţiu Spac şi Andreea Toma, care s-au clasat pe locul III, din 11 perechi participante.
La clasa hobby, categorie de vârstă 12 - 13 ani, sucevenii Alexandru Fegher şi Cezara Melniciuc au obţinut locul II, iar Teodor Rusu şi Cătălina Guriuc s-au clasat pe locul 13, din 34 de perechi participante.
La clasa E, perechea Claudiu Apostol şi Andreea Ciobanu, categorie de vârstă 12-13 ani, primul concurs la clasă superioară, s-a clasat pe locul 25, din 47 de perechi participante.
Elevii Ciprian Guriuc şi Andreea Acatrinei, categorie de vârstă 14-15 ani, al doilea concurs într-o clasă superioară, au urcat pe locul opt, din  21 de perechi înscrise în concurs.
Antrenorul de dans Mihai Siminiuc, de la Clubul Boom Dance, ne-a spus că primele trei locuri finaliste au fost premiate cu cupe, medalii şi diplome, Clubul Boom Dance obţinând, la finalul competiţiei, trei cupe, pentru un loc doi şi două locuri trei şi medalii de argint şi bronz. Concursul de dans sportiv Cupa Municipiului Bucureşti  - Dance Impact ediţia a XVIII –a, desfăşurat la sala „Antilopa”  Bucureşti, a fost organizat de Federaţia Română de Dans Sportiv şi Asociaţia Clubul Dance Impact.

 

Dans sportiv pentru copii şi adulţi

Clubul de Dans Sportiv Boom Dance Suceava a fost înfiinţat la începutul anului 2009, de antrenorii de dans Sergiu Tihon şi Mihai Siminiuc, iar la scurt timp a obţinut afilierea la Federaţia Română de Dans Sportiv şi la Ministerul Tineretului şi Sportului.

După cum susţin cei doi iniţiatori, “cu sprijinul unui grup de tineri entuziaşti şi al unor copii ce doreau să continue pregătirea la un alt nivel academic şi de competiţie, Boom Dance a luat naştere din pasiune şi din dorinţa de a ridica la standarde profesioniste iniţierea în tainele dansului sportiv şi dansului în general”.

În cadrul clubului se pot înscrie copii începând cu vârsta minimă de cinci ani, precum şi adulţi, fără limită de vârstă, fiecare dintre aceştia fiind repartizaţi în grupe structurate pe vârste (copii şi adulţi) şi nivel (începători, intermediari, performanţă).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două locuri II şi un loc III, câştigate de suceveni la un concurs naţional de dans sportiv.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 7 voturi
Două locuri II şi un loc III, câştigate de suceveni la un concurs naţional de dans sportiv4.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei