Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2010 - Anul XV, nr. 50 (4341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Groapă gigant în mijlocul străzii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care locuiesc pe strada 6 Noiembrie din municipiul reşedinţă de judeţ şi şoferii care au trecut prin zonă în ultimele zile au fost şocaţi să vadă că în mijlocul străzii a „răsărit” o groapă imensă, adâncă de jumătate de metru. Obstacolul care odată încălecat ar fi însemnat un dezastru pentru şoferi a apărut în weekend, în faţa sediilor PNL şi PRM, pe o porţiune de şosea recent spartă pentru înlocuirea unei conducte în cadrul programului de reabilitare a reţelelor de utilităţi din oraş.

Oamenii care stau în zonă ne-au declarat că asfaltul a cedat pe o „fâşie” săpată în carosabil în toamna anului trecut. După ce au înlocuit conducta, muncitorii care au lucrat în zonă au acoperit şanţul săpat, cât de bine şi-au făcut ei treaba văzându-se acum, când, probabil sub greutatea unei maşini, pământul s-a surpat. Din fericire, cel puţin până ieri dimineaţă, nici un şofer nu intrase cu maşina în imensa groapă.

În cursul zilei de ieri, la faţa locului erau aşteptată o echipă de muncitori care se acopere groapa şi să înlăture pericolul creat de aceasta.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Groapă gigant în mijlocul străzii.
 Vizualizări articol: 4598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 11 voturi
Groapă gigant în mijlocul străzii4.7511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Groapa trimis de
( 2 mar 2010, 13:14:36
Nu numai groapa, dar uitati-va putin ce noroi e pe toata strada!
1.1  RE: Groapa trimis de
( 2 mar 2010, 13:16:20
... si in loc ca autoritatile sa se ocupe de curatarea orasului si de asfaltare, ei isi pierd timpul cu grozavia aia de ou de dinozaur din Centru.
2.   Sec 21 trimis de
( 2 mar 2010, 13:27:35
Sunt pentru inlocuirea tevilor de apa si canalizare dar echipele care lucreaza si inginerii care ii supravegheaza sunt incompetenti veniti pe Luca Arbore si vedeti cum trec camioane de 20 de tone pe o straduta si ce balastru de neam prost au pus fara sa l taseze putin , iti ia 10 min , iti rupi masina in doua dar la impozit masina ti-o calculeaza, ca sa nu mai zic ce glod e acolo , chiar nu este nimeni care sa ii verifice pe asa zisii constructori care iau bani si atit.Multumim d-nule Primar vot canci de la mine si de la multi altii.
3.   Privire retrospectiva trimis de
( 2 mar 2010, 13:29:21
Va mai amintiti cum arata strada cand era pavata?Fata de cum arata acum,era o adevarata autostrada.Si pe timpul lui Stefan cred ca arata mai bine,daca si-ar fi rupt copita calul lui pe acolo,cred ca si cei care raspundeau de drumuri si-ar fi rupt capul.Ce vremuri,acum cred eu ca ar fi buna o clona a lui Vlad Tepes sa stea un pic sa rezolve niste treburi prin satucul nostru!
4.   Sa traiti bine trimis de
( 2 mar 2010, 15:17:21
Avem ceea ce au votat cei multumiti de primarul Jegosu, marele gospodar din Prelipca, ficior de oameni gospodari din tara paielor si a glodului. Acolo asa este modelul de asfalt. Spre stiinta primarului cu sarmaua'n gura, cee ce se gaseste acum pe strazile din oras se numeste noroi, asfaltul - ceea ce a mai ramas din el - este sub noroi. In general noroiul la tara se mai numeste si glod sau mizerie. La oras, pe strazi se circula cu masina si nu se cultiva gogosarii. Noroiul se formeaza din praf de pamant amestecat cu apa. Praful de pamant ajunge pe strazi de pe spatiile verzi, din lucrarile facute de nemernicii aia care v-au dat comisionul si nu au curatat locul pe care l-au sapat.
Pentru alte definitii si sfaturi practice va stau la dispozitie!
4.1  RE: Sa traiti bine trimis de
( 2 mar 2010, 16:09:49
Mai bine iesea altul..... Nu ar fi dat bani pt dezvirginarea strazilor, si orasul arata mai bine
4.2  RE: Sa traiti bine trimis de
( 2 mar 2010, 19:53:20
Imi place termenul folosit de tine Sucevene: dezvirginarea strazilor. Mai ales ca pe 6 Noiembrie sta domnul Orest Onofrei. Cum s-ar simti dumnealui stiind ca strada de langa el e plina ochi de noroi si gauri marca Lungu? Eu daca as fi in locul lui n-as rezista sa mai stau acolo cand stiu ce ma asteapta cand ies pe strada. Oricum aceeasi situatie pe zeci de strazi ale satului. Chiar si pe strada mea. O cale de acces importanta in cartier, una din cele mai noi strazi, care initial era pe 2 sensuri, dar momentan e strada cu sens unic. De ce? A trecut domnul Lungu si ne-a denaturat strada. Ca sa nu folosesc inca o data expresia comentariului de mai sus care mi se pare cea mai potrivita pentru aceasta situatie. Mult succes!
5.   Fara trimis de
( 3 mar 2010, 10:53:51
Strada 6 Noiembrie e parfum! Pentru o adevarata excursie off-road trebuie neaparat sa va aventurati putin mai spre centru, pe strada Dragos Voda. Sparta pe toata lungimea, pe mijloc, doar de vreo 2 ani, cu mormanele aferente de pamant si mizerie lasate sa troneze alaturi, reprezinta intr-adevar oglinda competentei primariei. Doar e in centrul orasului, trebuie sa fie deosebit!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei