Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 ian 2010 - Anul XV, nr. 13 (4304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Au fost stabilite firmele care vor proiecta reţelele de apă şi canalizare din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consorţiului de firme formate din compania Eptisa România şi Eptisa Servicies de Inginieria SL Spania vor asigura consultanţa în implementarea proiectului privind alimentarea cu apă, canalizări şi staţii de epurare care se va realiza în mai multe zone ale judeţului Suceava.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Daniel Cadariu a precizat că cele două firme au câştigat licitaţia pentru desemnarea consultantului în cadrul acestui proiect, valoarea contractului fiind de 20,26 de milioane de euro, fără TVA. Cadariu a precizat că valoarea întregului proiect va fi de 120 de milioane de euro, fonduri care vor fi folosite pentru realizarea de investiţii în cinci aglomerări urbane, cu aproximativ 200.000 de locuitori. Vicepreşedintele CJ Suceava a mai arătat că proiectul va fi finanţat prin Programul Operaţional Sectorial - Mediu.
„În cursul anului 2009 a fost aprobat de către Consiliul Judeţean master-planul proiectului, iar restul documentaţiei, studiu de fezabilitate, proiect tehnic, analiza financiară, analiza cost-beneficiu, documentaţia de atribuire şi dirigenţie, etc., urmează să fie întocmită de către consultantul desemnat, în condiţiile în care până pe data de 25 ianuarie 2010 nu se vor depune contestaţii de către ceilalţi participanţi la licitaţie”, a explicat Daniel Cadariu.
El a mai adăugat că, potrivit documentaţiei şi criteriilor impuse prin Programul Operaţional Sectorial, în cadrul acestui proiect vor fi realizate investiţii pentru alimentări cu apă şi canalizare în cinci aglomerări urbane, respectiv Suceava – Salcea (valoarea investiţiilor fiind de 34 milioane de euro), Fălticeni – aproape 18 milioane de euro, Rădăuţi – 22,7 milioane de euro, Vatra Dornei – 8,14 milioane de euro, Gura Humorului - 17,2 milioane de euro. Cadariu a mai precizat că suma de aproape 20 milioane euro este prevăzută pentru echipament, asistenţă tehnică, proiectare, supervizare şi alte cheltuieli neprevăzute.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au fost stabilite firmele care vor proiecta reţelele de apă şi canalizare din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 2011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Au fost stabilite firmele care vor proiecta reţelele de apă şi canalizare din judeţul Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei