Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 dec 2009 - Anul XIV, nr. 300 (4286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Copiii Moşului”

Cadouri pentru aproape 350 de copii şi tineri din centrele de plasament sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava a organizat sâmbătă, 19 decembrie, acţiunea „Copiii Moşului”, la Centrul de Plasament „Speranţa” Suceava şi la Serviciul de tip alternativ - Fălticeni.
De această acţiune au beneficiat aproape 350 de copii şi tineri din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate, copii de la Căsuţa de tip familial Domino şi Căsuţa de tip familial Dalia, copii din asistenţă maternală, dar şi copii din 11 familii de romi din localitatea Pătrăuţi.
În cadrul acţiunii au fost prezentate şi momente artistice oferite de un grup vocal al Şcolii cu clasele I – VIII din Plopeni, coordonat de profesorii Mihai Greciuc, Maria Boiciuc şi Nicoleta Zettel – directoarea Şcolii cu clasele I-VIII Plopeni, de elevii clasei a VII-a de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” – Suceava, coordonaţi de profesorii Narcisa Tiperciuc – membru în Consiliul director al Asociaţiei Euroactiv şi Maria Guzu, de corul de copii de la Parohia „Sf. Învierii”, coordonat de pr. paroh Ioan Irimia şi de elevii Anca Elvădeanu şi Edy Hamseac de la Palatul Copiilor din Suceava, coordonaţi de profesorul Mihai Lungoci.

 

Cadouri suportate de sponsori

Acţiunea a fost finanţată de Consiliul Judeţean Suceava, de firma germană Montage Bau Germania, de AUCHAN Suceava, Iulius Mall Suceava, Grupul de firme ORIZONT Suceava, S.C. OIL D NEGRU Company Suceava şi de S.C. Transport Auto Rădăuţi.
Cheltuielile cu cadourile şi organizarea întregului eveniment s-au ridicat la peste 6.215 lei, banii provenind în totalitate din finanţări şi sponsorizări. La acţiune au participat şi directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Niculina Doina Daneliuc, directoarea Şcolii din Plopeni – profesoara Nicoleta Zettel, redactorul şef al cotidianului „Crai nou”- Liviu Clement.
Acţiunea a fost coordonată de profesorii Narcisa Ştefănescu – vicepreşedinta Asociaţiei Euroactiv, de profesorul Mihai Greciuc – preşedintele asociaţiei, Ecaterina Melneciuc – membru în Consiliul Director al Asociaţiei Euroactiv şi de Gabriel Tiberiu Sposob – voluntar Euroactiv.
„Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate <Euroactiv> Suceava le urează un An Nou Fericit şi căldurosul <La Mulţi Ani> tuturor colaboratorilor, sponsorilor, Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului – Suceava şi, în special, societăţii civile”, au declarat preşedintele şi vicepreşedintele Euroactiv, profesorii Mihai Greciuc şi Narcisa Ştefănescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadouri pentru aproape 350 de copii şi tineri din centrele de plasament sucevene.
 Vizualizări articol: 825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Cadouri pentru aproape 350 de copii şi tineri din centrele de plasament sucevene2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei