Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 dec 2009 - Anul XIV, nr. 300 (4286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Radio România Internaţional

Proiectul de promovare a Bucovinei pe unde radio, la final

Proiectul de promovare a Bucovinei pe unde radio, desfăşurat în perioada 1 august – 30 decembrie, iniţiat de Radio România Internaţional (RRI), a luat sfârşit. Concursul de cultură generală despre Bucovina, lansat de RRI pentru ascultătorii emisiunilor în limba ucraineană, a fost câştigat de Natalia Zabolotna şi Oleksandr Kozlenko.
„Fie că a fost vorba de Maramureş, de Bucovina, de Delta Dunării, de zona Argeşului, de Arad, de Năsăud ori Gorj, Vâlcea, răspunsurile ascultătorilor la întrebările concursurilor noastre ne-au dovedit că îi interesează realmente informaţiile despre locurile, istoria şi oamenii României”, ne-a spus Alecu Marciuc, coordonator PR al proiectului.
Cei doi câştigătorii vor petrece clipe de neuitat, în perioada 22 – 28 decembrie, la Pensiunea Passiflora – Mănăstirea Humorului.
Şi alţi ascultători RRI din Ucraina vor primi din partea organizatorilor şi sponsorilor cadouri care să le amintească de Bucovina.

 

Cinci luni de promovare a Bucovinei

Pe parcursul celor cinci luni de desfăşurare a proiectului, redactorul Daniel Onea – RRI a transmis pe unde radio, dar şi prin intermediul cotidianului Monitorul de Suceava, reportaje din Bucovina.
În acest an, concursul de cultură generală a fost destinat ucrainenilor, pentru că în 2009 s-au împlinit 15 ani de la debutul emisiunilor în limba ucraineană, în 25 septembrie 1994. Proiectul dedicat Bucovinei a cuprins emisiuni despre oameni deosebiţi, locuri inedite, meşteşuguri, tradiţii, destinaţii turistice, dar şi probleme economice, sociale din judeţul Suceava. Au fost difuzate interviuri cu oameni de seamă ai judeţului, artişti consacraţi, meşteri populari.
Un sprijin important în realizarea acestor materiale de presă, de promovare a Bucovinei, l-au avut Consiliul Judeţean Suceava, Primăria Suceava, Complexul Muzeal Bucovina, Asociaţia Meşterilor Populari din Bucovina, Centrul Cultural Bucovina, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava. Partener media în acest proiect de promovare a Bucovinei, iniţiat de Radio România Internaţional, a fost cotidianul Monitorul de Suceava, care a publicat în paginile ziarului reportaje de pe meleagurile Bucovinei, realizate de redactorii RRI.



Sejur la Passiflora

Pensiunea Passiflora este situată în localitatea Mănăstirea Humorului şi are o capacitate de 15 camere duble. Fiecare cameră are baie proprie, complet dotată şi echipată (duş cu hidromasaj, o cadă cu jacuzzi, uscător de păr), în fiecare cameră există minibar, telefon cu acces internaţional, televizor cu cablu, acces Internet, (DVD şi filme - opţional), balcon.
Restaurantul Pensiunii Passiflora, care are o capacitate de 50-80 locuri, vă invită să degustaţi bucate tradiţionale sau feluri din bucătăria internaţională, să vă deschideţi apetitul cu o palincă sau afinată făcute în casă şi să stropiţi totul cu vinul casei.
În acest sezon, se pot organiza plimbări cu sania, săniuţe pe derdeluş, spectacole folclorice specifice sărbătorilor de iarnă (colindători, urători, capra, ursul şi Irozii), grătare pe zăpadă cu foc de tabără, vin fiert şi ţuică fiartă, Moş Crăciun cel adevărat, Revelioane care ţin câte trei zile, oameni de zăpadă, bulgăreală şi multe alte distracţii, mai aproape sau mai departe de gura sobei. (www.Passiflora.info.ro)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul de promovare a Bucovinei pe unde radio, la final .
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Proiectul de promovare a Bucovinei pe unde radio, la final4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei