Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 dec 2009 - Anul XIV, nr. 294 (4280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Distracţie şi premii

Săptămână plină de evenimente la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În pragul sărbătorilor de iarnă, cel mai mare centru comercial din Suceava a pregătit vizitatorilor săi numeroase evenimente care să le asigure buna-dispoziţie, concursuri cu premii substanţiale, dar şi concerte memorabile.
Astfel, până în ziua de Ajun, la Iulius Mall Suceava se strâng taloane pentru Tombola de Crăciun. Marele premiu este un autoturism Volkswagen Polo, al cărui câştigător va fi extras pe 24 decembrie. De asemenea, zilnic, la ora 17.00, se extrage câştigătorul unui robot de bucătărie Philips şi al unui bon valoric de 300 lei. Tot ce trebuie să facă vizitatorii şi clienţii Iulius Mall Suceava este să depună în urnă taloanele primite de la Centrul Info după ce prezintă bonuri fiscale de minim 100 lei.
Un alt concurs, care începe de azi şi ţine până pe 10 februarie 2010, este Tombola Food Court Almondo - la cumpărături de minim 50 lei, clienţii primesc o sesiune de patinaj gratuit la Ice Dream, arena de gheaţă recent inaugurată, pentru al doilea an consecutiv, la Iulius Mall. Restaurantele de la Almondo îşi fidelizează clienţii cu meniuri de post în valoare de 10 lei. În plus, aceştia primesc şi un calendar 2010.
Între 10 şi 31 decembrie, la Librăria Cărtureşti are loc prima ediţie de la Suceava a „Micului târg de cadouri deştepte”. În ceainăria librăriei vor fi expuse produse culturale „cu suflet” (cărţi de design, albume de artă, cele mai bine vândute titluri în 2009, cărţi pentru copii, de bucate, în limba engleză, audiobook-uri, CD-uri multimedia şi DVD-uri, porţelanuri japoneze, accesorii pentru ceai, instrumente de scris, podoabe de sărbători şi turtă dulce).

 

Concert Andra şi Parada lui Moş Crăciun

Un alt punct de atracţie la Mall este Parada lui Moş Crăciun, care a început sâmbătă şi se va încheia pe 22 decembrie. Vestitele personaje ale iernii vor defila zi de zi în Iulius Mall Suceava, vor cânta, vor dansa şi vor însoţi clienţii la cumpărături. Moş Crăciun are în suita de sărbătoare Crăciuniţe, elfi şi reni poznaşi şi veseli, care vor împărţi clienţilor bomboane.
Între 15 şi 18 decembrie, Direcţia pentru Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială Suceava organizează în Iulius Mall o expoziţie cu vânzare de decoraţiuni de Crăciun şi Anul Nou realizate de copii din centrele de plasament din judeţ.
Un moment mult aşteptat este concertul de colinde al îndrăgitei interprete şi vedete TV Andra, care va fi prezentă la Iulius Mall Suceava pe 16 decembrie, la ora 19, pe scena de lângă food court-ul Almondo.
A doua zi, Grupul Folcloric „Datina” şi Societatea Culturală „Ştefan cel Mare” Baia vor susţine un spectacol de colinde.

 

Târgul Cadourilor şi “Bradul de nota 10”

„Bradul de nota 10” va reprezenta premiul cel mare acordat, după o selecţie de zece zile între tot atâtea licee din Suceava, elevilor care vor personaliza şi orna un brad după plac şi după buget. Până pe 22 decembrie, liceeni vor împodobi pomii de Crăciun, iar în Ajunul Crăciunului îi vor dona unor case de copii din Suceava.
Pe 15 decembrie este programat vernisajul unei expoziţii de icoane pe lemn cu tematică de Crăciun. Expune artista plastică Rodica Buşcu din Gura Humorului.
Între 17 şi 20 decembrie, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall, organizează a V-a ediţie a Târgului Cadourilor „Bucovina” 2009.
Târgul Colecţionarilor îi aşteaptă la o nouă ediţie, între 18 şi 19 decembrie, pe pasionaţii de obiecte cărora patina timpului le-a sporit valoarea. Târgul are loc în zona Kidsland, într-un spaţiu generos, pe care anticarii îl vor umple cu mobilă, patefoane, candelabre, tablouri, numismatică, piese de decor şi bijuterii.
Pe 18 decembrie, copiii de la Centrul de Plasament „Colţ Alb” şi „Speranţa” vor susţine un concert de colinde, iar a doua zi, pe 19 decembrie, Grupul Folcloric Studenţesc „Arcanul” va colinda şi va interpreta obiceiuri de iarnă.
Sâmbătă, 19 decembrie, la ora 17, Librăria Cărtureşti continuă un proiect la care ţine foarte mult: „Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. Înconjuraţi de cărţi şi lucruri minunate, aşezaţi comod pe perne, micuţii vor aluneca lin în lumea minunată a poveştilor, iar părinţii vor servi o porţie savuroasă de copilărie.
Prichindeii vor fi răsfăţaţi şi la acest sfârşit de săptămână, când Teatrul de Păpuşi „Puppet” îi invită, pe 20 decembrie, la ora 12, să descopere lumea fascinantă a poveştilor populare şi a basmelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămână plină de evenimente la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
Săptămână plină de evenimente la Iulius Mall Suceava4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei