Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 dec 2009 - Anul XIV, nr. 294 (4280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aniversare

SC Drumuri şi Poduri are 40 de ani de activitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima firmă de construcţii din judeţul Suceava specializată în drumuri şi poduri a împlinit la începutul acestei luni 40 de ani de activitate. Este vorba despre SC Drumuri şi Poduri SA, firmă înfiinţată în anul 1969, sub denumirea de Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava, care încă de la început a avut ca scop administrarea, exploatarea, întreţinerea şi construcţia de drumuri şi poduri pe reţeaua de drumuri judeţe şi comunale din Suceava.
Potrivit spuselor directorului SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, Vasile Andronache, încă de la început firma a fost în subordinea administraţiei judeţului Suceava, iar în momentul de faţă, singurul acţionar al societăţii este Consiliul Judeţean.
„În anul 1998, printr-o Hotărâre de Guvern, activitatea de administrare şi exploatare a drumurilor a fost preluată de Consiliul Judeţean, prin Direcţia Tehnică, iar activitatea de întreţinere şi construcţie de drumuri şi poduri a rămas principalul obiect al firmei noastre”, a explicat Andronache. El a adăugat că, în acest moment, firma are în patrimoniu 18 baze de producţie, cinci secţii, nouă cantoane, precum şi sediul central al unităţii. Vasile Andronache a arătat că firma pe care o conduce are 373 de angajaţi permanenţi.

 

Trofee de excelenţă şi primul loc la Topul Firmelor Bucovina

Andronache a mai adăugat că SC Drumuri şi Poduri este firma care a asigurat, în permanenţă, activitatea de întreţinere a drumurilor judeţene pe toată perioada anului.
„Demn de remarcat este faptul că societatea noastră a obţinut în fiecare an profit, sume importante de bani fiind virate către Consiliul Judeţean, în calitate de acţionar principal”, a mai declarat Andronache.
SC Drumuri şi Poduri SA Suceava a fost firma care în ultimii ani a obţinut primul loc şi trofee de excelenţă în Topul Firmelor organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava.
Făcând referire la activitatea din prezent a societăţii, Vasile Andronache a arătat că, în anul 2009, SC Drumuri şi Poduri SA a participat la şase licitaţii organizate de Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava şi patru de către Consiliul Judeţean, din care au fost câştigate două, iar una este în curs de soluţionare.
„În afara acestora am mai participat şi la alte licitaţii organizate de diverşi beneficiari, reuşind să câştigăm cinci din totalul de nouă”, a mai spus Andronache.
Nu în ultimul rând, el a afirmat că una dintre problemele pe care le are firma pe care o conduce o reprezintă modul în care se încasează contravaloarea lucrărilor executate în prima parte a anului 2008, în valoare totală de peste 82 de miliarde de lei vechi.
„Cu toate greutăţile şi neajunsurile care au perturbat bunul mers al activităţii în cursul acestui an, trebuie să precizez că nu au fost întârzieri în achitarea drepturilor salariale şi nici alte probleme cu beneficiarii sau furnizorii noştri”, a declarat Andronache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Drumuri şi Poduri are 40 de ani de activitate.
 Vizualizări articol: 1544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
SC Drumuri şi Poduri are 40 de ani de activitate1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(15 dec 2009, 19:19:20
Nu se prea vede, tinand cont de starea drumurilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei