Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 dec 2009 - Anul XIV, nr. 294 (4280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Iulius Mall Suceava

Târgul Cadourilor “Bucovina” 2009 - un fel de ţară a lui Moş Crăciun

Marţi, 15 Decembrie 2009 (16:54:45)

Mii de idei de cadouri, o mulţime de decoraţiuni de sărbători, cele mai recente creaţii ale designerilor şi artiştilor autohtoni dar şi o tombolă cu premii surpriză îi aşteaptă pe suceveni la cea de-a V-a ediţie a Târgului Cadourilor, care se deschide de joi la Iulius Mall.
“Înainte să coboare pe hornurile caselor şi să pună sub brad cadourile, Moş Crăciun vine la Iulius Mall Suceava să îşi umple sacul cu suveniruri şi cadouri la Târgul Cadourilor “Bucovina” 2009. Pentru ca magia Crăciunului, dar şi noaptea albă dintre ani să fie complete şi să întâmpinaţi oaspeţii cum se cuvine, tot aici, timp de trei zile, găsiţi sumedenie de decoraţiuni de iarnă. Vino la Târgul Cadourilor, un fel de ţară a lui Moş Crăciun, pentru a împărtăşi magia sărbătorilor şi a redescoperi bucuria de a căuta cadouri de suflet şi cu stil pentru cei dragi!”, spun organizatorii, adică centrul comercial din lunca Sucevei şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.
Apreciatul târg de cadouri, ajuns deja la a V-a ediţie, va fi deschis, la intrarea principală în Iulius Mall Suceava, între 17 şi 20 decembrie 2009.
Cărţi, jocuri şi jucării, bijuterii preţioase sau semipreţioase, ceasuri, gablonţuri, cosmetice, articole decorative din lemn, piatră, ceramică sau sticlă, icoane, lumânări ornamentale, aranjamente florale artificiale sau naturale, felicitări, ambalaje pentru cadouri, dulciuri, băuturi fine, articole de artizanat, decoraţiuni tricotate sau din răchită împletită, piese vestimentare, accesorii de iarnă, toate vor face deliciul cumpărătorilor cuprinşi de febra sărbătorilor.
Peste 30 de expozanţi vor prezenta cele mai recente creaţii ale designerilor şi artiştilor autohtoni, manufacturate în ateliere proprii sau aduse din import, pentru a răspunde cerinţelor clienţilor din nordul ţării.
Preţurile sunt promoţionale, iar la finalul târgului va avea loc o tombolă cu premii surpriză.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul Cadourilor “Bucovina” 2009 - un fel de ţară a lui Moş Crăciun.
 Vizualizări articol: 682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul Cadourilor “Bucovina” 2009 - un fel de ţară a lui Moş Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei