Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2009 - Anul XIV, nr. 281 (4267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Investiţii

Constructorii au început modernizarea drumului Salcea - Vereşti - Roşcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, sâmbătă, la începerea lucrărilor de modernizare a drumului Salcea – Vereşti – Roşcani, investiţie finanţată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional. Lucrările sunt realizate de firmele Transporturi Auto Botoşani şi SC Tel Drum Ialomiţa, investiţia fiind în valoare de peste 3 milioane de euro. „Este ultimul proiect de anul acesta din cele şapte mari proiecte pentru aproximativ 100 de kilometri de drumuri judeţene. Am dat startul acum la un proiect care înseamnă 18,3 kilometri de drum judeţean, care era într-o stare jalnică şi care leagă localităţile Salcea – Vereşti – Roşcani – Liteni. Iar odată finalizată modernizarea acestui drum se va rezolva problema accesului către drumul Botoşani - Suceava şi către Aeroport”, a spus Flutur. El a arătat că până în momentul de faţă s-a turnat deja primul strat de asfalt pe o porţiune de aproximativ un kilometru de drum, între Vereşti şi Salcea. Gheorghe Flutur a declarat că la nivel naţional, administraţia judeţeană din Suceava a demarat cele mai multe proiecte prin Programul Operaţional Regional, pentru modernizarea unor drumuri judeţene. „Este vorba despre cinci proiecte finanţate prin POR. Pe lângă drumul început acum, mai avem drumul judeţean Dărmăneşti - Calafindeşti – Siret, care este aproape gata, Pojorâta – Rarău, care duce spre platoul masivului Rarău şi care este realizat pe jumătate. Apoi mai avem drumul care leagă Vatra Dornei de Panaci spre Harghita, prin zona Bilbor, şi nu în ultimul rând drumul Probota – Dolhasca”, a spus Flutur.

 

Investiţii pentru modernizarea a peste 100 de kilometri de drumuri judeţene

Şeful administraţiei judeţene a mai adăugat că în cursul zilei de vineri au fost recepţionate lucrările la drumul Siret – Frătăuţii Noi, modernizat din fonduri PHARE, recent fiind terminată şi investiţia în reabilitarea drumului Benea – Moldova Suliţa.
„Pe lângă acestea, avem lucrări de modernizare la peste 100 de kilometri de drumuri judeţene finanţate din buget naţional. Şi amintesc aici drumul spre Izvoarele Sucevei, drumul de la Râşca spre mănăstirea pe stil vechi Râşca. Apoi sunt drumurile care leagă Vama de Moldoviţa, Frasin de Stulpicani, Gura Humorului - Capu Câmpului şi multe alte drumuri în zona Rădăuţi şi Siret.
Cred că a fost un an greu, de criză, dar din punctul de vedere al investiţiilor în infrastructură este un lucru clar că se cunoaşte ceva în urmă. Şi cred că a fost un an cu cele mai multe investiţii în infrastructura de drumuri”, a încheiat preşedintele CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constructorii au început modernizarea drumului Salcea - Vereşti - Roşcani.
 Vizualizări articol: 909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Constructorii au început modernizarea drumului Salcea - Vereşti - Roşcani4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo, trimis de
(30 nov 2009, 20:55:58
tin sa il felicit pe aceasta cale pe d-l presedinte al cj suceava pentru eforturile depuse...sanatate si la mai multe drumuri modernizate...cine munceste si face treaba MERITA LAUDAT!!!
2.   Drumuri si iar drumuri trimis de
( 1 dec 2009, 09:42:03
Nea Fluture mai face-ti si drumurile din oras ca ne-am c-am rupt masinile, ca impozite si taxe stiti sa luati!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei