Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 nov 2009 - Anul XIV, nr. 280 (4266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ISPA Suceava

Circulaţia rutieră pe bulevardul principal revine la normal de la 1 decembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şanţurile care blochează circulaţia rutieră pe un sens de mers de pe strada Ana Ipătescu, între intersecţia semaforizată şi până aproape de staţia de autobuze din Centru, vor dispărea total până pe 1 Decembrie.
Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a precizat că, deşi lucrările au durat mai mult decât era preconizat, din cauza numeroaselor probleme descoperite în subteran, unde reţelele de utilităţi, telefonie şi internet se întretaie, fără a apărea pe vreo hartă, de la 1 decembrie, pe bulevardul principal al oraşului se va putea circula normal, pe toate cele patru benzi.
“Lucrarea de montare a unei noi conducte magistrale de canalizare a fost finalizată, iar în zilele de sâmbătă şi luni se va lucra la astuparea şanţurilor existente şi la asfaltarea străzii, pentru ca de marţi să se circule pe ambele sensuri, nu doar pe unul”, a precizat Seredenciuc.
Circulaţia rutieră în zona centrală este afectată de închiderea unui sens de mers pe o porţiune de câţiva zeci de metri de la începutul lunii octombrie, în scopul efectuării lucrărilor de traversare a Străzii Ana Ipătescu cu o conductă de canalizare, care, în final, trebuie să se unească cu cea montată pe Strada Nicolae Bălcescu.

 

Strada Nicolae Bălcescu, parţial redeschisă

De luni se preconizează că va fi deschisă circulaţia şi prin faţa Casei de Cultură, unde s-a lucrat tot pentru înlocuirea conductelor de canalizare.
Viceprimarul Sucevei a explicat că, deşi firma Pfeiffer va asfalta o parte din stradă, vor mai rămâne totuşi două porţiuni care vor fi acoperite doar cu pietriş, până când lucrarea de înlocuire a canalizării pe întreaga stradă şi racordurile necesare vor fi finalizate.
Dacă pe Strada Nicolae Bălcescu va fi din nou permisă circulaţia între străzile Ştefan cel Mare, Ciprian Porumbescu şi intersecţia de la Cinematograful Modern, nu acelaşi lucru este valabil şi pentru porţiunea dintre Strada Ştefan cel Mare şi intersecţia Mc Donalds. Acolo, lucrările de montare a noii conducte de canalizare vor bloca total circulaţia pentru aproximativ două săptămâni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia rutieră pe bulevardul principal revine la normal de la 1 decembrie.
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Circulaţia rutieră pe bulevardul principal revine la normal de la 1 decembrie3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei