Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 oct 2009 - Anul XIV, nr. 237 (4223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

„Hora Bucovinei” la Parlamentul European

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PD-L Petru Luhan a anunţat că intenţionează ca la începutul anului viitor să organizeze în Parlamentul European un eveniment intitulat „Hora Bucovinei”. Luhan a explicat că, în perioada 12 – 16 aprilie 2010, la Parlamentul European va fi amenajat un stand al Bucovinei pentru a fi pusă în valoare autenticitatea obiceiurilor, a preparatelor tradiţionale şi bio din această zonă. El a mai precizat că vizitatorii acestei expoziţii vor avea posibilitatea de a cunoaşte potenţialul turistic al Bucovinei şi vor putea asista la demonstraţiile oferite de meşterii populari bucovineni, încondeiere de ouă, olărit, pictură pe lemn şi sticlă, precum şi la spectacole de muzică şi dansuri tradiţionale bucovinene. De asemenea, în standul Bucovinei va fi organizată şi o expoziţie de fotografie. La acest eveniment vor fi promovate şi diverse forme de turism din Bucovina, turism cultural, turism balnear, turism cultural, turism montan, rafting, turism balnear, turism rural şi agroturism.
„Din discuţiile purtate până acum, cu alţi membri şi oficiali ai Parlamentului European, manifestarea este aşteptată cu mare interes, deoarece unii dintre ei cunosc deja calitatea produselor agro-alimentare româneşti, considerând că este benefic ca România să prezinte la Bruxelles aceste produse. În funcţie de reacţiile şi opiniile participanţilor, pe viitor voi căuta şi alte modalităţi de promovare a Bucovinei în cadrul Parlamentului European”, a spus Luhan.
El a adăugat că evenimentul va avea loc în cel mai important spaţiu expoziţional al Parlamentului European, iar printre invitaţi se numără membrii Parlamentului European, Comisarul european pentru agricultură, reprezentanţi ai Comitetului Regiunilor, reprezentanţi ai corpului diplomatic la Bruxelles.
„Evenimentul este important şi prin prisma faptului că vizitatorii vor fi purtători de opinie pentru regiunile pe care le reprezintă din cele 27 de state membre”, a mai completat Petru Luhan. Europarlamentarul PD-L a precizat că un eveniment asemănător a mai fost organizat la Parlamentul European în anul 2008, intitulat „Agro – România”, însă în cadrul acestuia nu a fost promovată zona Bucovinei.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Hora Bucovinei” la Parlamentul European.
 Vizualizări articol: 1417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
„Hora Bucovinei” la Parlamentul European1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei