Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 oct 2009 - Anul XIV, nr. 237 (4223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trafic fără restricţii

Calea Unirii, redată integral circulaţiei toată săptămâna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Calea Unirii din municipiul Suceava a fost redeschisă total traficului rutier, începând de ieri, de la ora 15.00 şi va rămâne aşa pe parcursul întregii săptămâni.
Practic, şoferilor din Suceava şi călătorilor care se confruntă zi de zi cu traficul îngreunat pe Calea Unirii le-a fost oferită „o gură de oxigen” de câteva zile, timp în care vor circula normal.
Porţiunea dintre semaforul de la Shopping City şi sensul giratoriu din faţa podului peste calea ferată, pe care era blocat un sens de circulaţie, a fost redeschisă ieri după-amiază, după finalizarea probelor de presiune la conductele magistralei de apă potabilă, care vor transporta apa de Berchişeşti către cartierul Burdujeni.
De săptămâna viitoare, însă, lucrările vor fi reluate de firma TMUCB, dar în zona de dincolo de podul peste apa Sucevei, înspre oraş.

 

Un sens de circulaţie, închis de la podul peste râul Suceava până la intersecţia cu Traian Vuia

După două amânări a unei lucrări anunţate, de traversare a străzii Calea Unirii, în dreptul benzinăriei Moll, cu un şanţ cu o adâncime de aproximativ 5 metri, în care ar urma să fie montată conducta de legătură pentru magistrala de apă de pe Traian Vuia cu cea care este în curs de montare pe Calea Unirii, reprezentanţii TMUCB nu au decis încă ziua în care vor face lucrarea respectivă.
În cadrul ultimelor discuţii purtate cu reprezentanţii Primăriei Suceava, aceştia au avansat ca posibilitate începerea lucrărilor luni la amiază, solicitând efectuarea lucrărilor în timpul zilei, din cauza pericolului de a rupe cablurile electrice care traversează acea zonă.
Odată cu începerea lucrării de subtraversare, un sens de circulaţie de pe Calea Unirii va fi din nou blocat, de la podul peste apa Sucevei până la intersecţia cu Traian Vuia, pentru o perioadă de două –trei săptămâni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calea Unirii, redată integral circulaţiei toată săptămâna.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Calea Unirii, redată integral circulaţiei toată săptămâna3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gura de oxigen trimis de
(10 oct 2009, 00:30:55
Ceea ce au dat prin deschiderea ambelor sensuri in fata Carrefour au luat in centru prin inchiderea sensului pe coborare spre Bj.Traficul este mult mai cumplit in urcare si cu mai multe motive de stres deoarece e vorba de o panta in care se pot intampla multe,daca ai incepatori in fata sau vecini de judet ai ocazia sa vezi cum scapa masina la vale.Soferii stiu daca e asa sau nu!Pe de alta parte tot e bine ca nu inchid complet ambele sensuri cum s-a anuntat acum cateva zile,in fata la peco moll cu traversarea peste Calea Unirii.In alta ordine de idei,vom vedea ce inseamna vremea rea de acum,cu atatea transee deschise va fi un namol pe strazi mai ceva ca la Verdun,si nu asta va fi cea mai mare problema:apa calda si caldura cred ca o sa cam fie probleme majore cand incep probele reale.Canalele deschise sunt in pericol de surpare si odata cu ele si cei din trafic sau pietonii,asa ca ar trebui sa fie luate masuri de precautie suplimentare pt evitarea unor accidente de orice fel.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei