Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2009 - Anul XIV, nr. 230 (4216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de acasă

Perioada 1-8 octombrie

Joi, 1 octombrie

Expoziţie dedicată Zilei Chinei, la Iulius Mall

Iulius Mall găzduieşte vernisajul expoziţiei de pictură prilejuită de aniversarea Zilei Naţionale a Chinei. Expune Liviana Pînzaru. Sărbătorirea în stil vesel şi tradiţional a Zilei Naţionale a Chinei cu ceai servit în stil tradiţional şi kimono. Perioada expunere: 1-13 octombrie, la parter, pe culoarul Cărtureşti.

Salon de artă fotografică, la muzeu

La Muzeul de Istorie din cadrul Complexului Muzeal Bucovina Suceava se deschide, la ora 11:00, expoziţia celei de-a VII-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică “Bucovina - Mileniul III”.
Salonul fotografic a antrenat un număr de 125 de artişti din 30 de ţări, care au participat cu 670 de fotografii din care 149 de lucrări au fost admise.

 

Vineri, 2 octombrie

Expoziţie de Artă Vizuală, la City Gallery

City Gallery (Shopping City Suceava) găzduieşte în perioada 2 - 12 octombrie 2009 Expoziţia de Artă Vizuală “Oraşul Altchimic”, semnată de Constantin Severin.
Expoziţia de la City Gallery Suceava va cuprinde 44 de picturi şi o instalaţie, 4 dintre lucrări fiind expuse de canalul TV EuroNews în clipuri publicitare sau pe site-ul programului cu evenimentele culturale din Europa în 2004 si 2009.
Vernisarea expoziţiei va avea loc vineri, 2 octombrie 2009, ora 18:00, în City Gallery (Shopping City Suceava).

Jurizare la „GRIPA”, la Iulius Mall

Iulius Mall, în colaborare cu Complexul Muzeal Bucovina şi Consiliul Judeţean Suceava organizează etapa de jurizare a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică „GRIPA”, ediţia a treia, din cadrul Festivalului Satiric Bucovina. Participă la jurizare Mihai Pânzaru PIM, George Licurici, Ovidiu Ambrozie Bortă-BOA. Jurizarea debutează la ora 12.00.

 

Sâmbătă, 3 octombrie

Cetatea Suceava - Sportul Studenţesc, pe Areni

Pe stadionul Areni se va derula un nou meci de fotbal din cadrul Ligii a II-a. Formaţia Cetatea Suceava va întâlni Sportul Studenţesc, într-o partidă programată să înceapă la ora 11.00, iar biletul costă 5 lei.
Pe acelaşi stadion, dar cu începere de la ora 15.00, se va derula un alt meci, de această dată din cadrul Ligii a III-a. Se vor întâlni Rapid CFR Suceava şi CSM Focşani.

 

Duminică, 4 octombrie

Handbal

Echipa locală de handbal, Universitatea Suceava, dispută un meci important în Liga Naţională. Cu începere de la ora 11.00, sucevenii vor da piept cu campioana HCM Constanţa.

”Târgul Lăptarilor”, la Câmpulung

La Câmpulung Moldovenesc, în cadrul complexului BTT, se va desfăşura a XI-a ediţie a ”Târgului Lăptarilor”.
Tradiţionala acţiune se doreşte a fi un pas important în sprijinirea crescătorilor de animale şi producătorilor şi procesatorilor de produse alimentare din zonă.
Din programul acestei sărbători fac parte: manifestări folclorice, concursuri, expoziţii culinare din lapte, carne sau fructe cu degustare, expoziţii de animale unde sunt prezentate zeci de exemplare de bovine, ovine, cabaline, păsări şi animale mici, discuţii şi seminarii pe teme profesionale, divertisment.

 

3-4 octombrie

Târgul colecţionarilor, la Iulius Mall

Târgul colecţionarilor va avea loc în zilele de sâmbătă şi duminică la Iulius Mall. Evenimentul organizat împreună cu Societatea Numismatică şi Filatelică Română Secţia Suceava, în cadrul căruia colecţionarii vor avea ocazia să admire, să expună şi să discute despre exponatele lor.

 

2-4 octombrie

„Zilele Agricultorului Sucevean”

Începând de vineri, 2 octombrie, şi până duminică, 4 octombrie, în incinta Staţiunii de Cercetare Agricolă Suceava se va desfăşura prima ediţie a manifestării „Zilele Agricultorului Sucevean”. În cadrul evenimentului, care se vrea o sărbătoare a tuturor celor care practică agricultura ori zootehnia în judeţ, mai multe firme din ţară vor prezenta o amplă expoziţie de maşini şi utilaje agricole, seminţe, îngrăşământ etc. În paralel, producători locali de legume, fructe, cartofi, produse din lapte şi din carne, apicultori vor expune şi vinde produse, astfel că la eveniment sunt aşteptaţi toţi sucevenii care vor să cumpere un produs natural din Bucovina.
În toate cele trei zile ale sărbătorii, după ora 14.00, grupuri folclorice din judeţ vor susţine programe artistice. Principalul organizator al evenimentului este Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de acasă.
 Vizualizări articol: 792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de acasă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei