Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2009 - Anul XIV, nr. 230 (4216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Siret

Tricouri contrafăcute şi ţigări ascunse în spătare de scaune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La mijlocul acestei săptămâni, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, cu un autoturism marca „ Mercedes”, Simion O., de 35 ani, din Rădăuţi, ocazie cu care au fost descoperite în grilajul parbrizului, în spătarele scaunelor din faţă şi în roata de rezervă 410 pachete de ţigări marca Viceroy, de provenienţă ucraineană.
Ţigările, evaluate la 1722 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar rădăuţeanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. Purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisarul Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că autoturismul marca Mercedes a fost indisponibilizat până la achitarea amenzii contravenţionale.
Câteva ore mai târziu, un echipaj din cadrul Biroului Combaterea Infracţionalităţii Transfrontaliere al I.J.P.F. Suceava l-a depistat în piaţa localităţii pe Cezar L., în vârstă de 40 de ani, care oferea spre vânzare 13 tricouri purtând sigla mărcii „ Puma”, produse susceptibile a fi contrafăcute. Sireteanului i-au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrate, iar bunurile în valoare de 1300 lei au fost ridicate în vederea expertizării. Comisarul Poroch-Seriţan a mai arătat că actele premergătoare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în vederea dispunerii măsurilor legale.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tricouri contrafăcute şi ţigări ascunse în spătare de scaune.
 Vizualizări articol: 1920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tricouri contrafăcute şi ţigări ascunse în spătare de scaune5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei