Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 sep 2009 - Anul XIV, nr. 222 (4208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Ucigaşul bărbatului cu înclinaţii homosexuale din Burdujeni, arestat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care l-a ucis în bătaie pe Constantin Nichita, despre care vecinii cred că ar fi fost homosexual, a fost arestat ieri pentru 29 de zile. Iulian Şutac a fost trimis în arest de judecătorii Tribunalului Suceava, dar decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Suceava.

 

Ipoteza unei crime între homosexuali pare exclusă în acest moment. Analiza probelor recoltate de medicii legişti nu relevă că victima ar fi întreţinut relaţii sexuale cu cel care l-a omorât. Date mai concrete vor fi cunoscute peste aproximativ o lună, când probele biologice vor putea fi studiate amănunţit. Întrebări despre orientarea sexuală a lui Constantin Nichita au apărut şi pentru că era vizitat frecvent de bărbaţi. În acest context, faptul că a fost găsit în casă doar în chiloţi şi cămaşă ridică un alt semn de întrebare despre tipul relaţiilor sexuale pe care Constantin Nichita, în vârstă de 61 de ani, le avea în propria locuinţă.
Iulian Şutac, de 28 de ani, principalul suspect, a negat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Nichita, dar când a venit vorba despre motivele care l-au împins de la spate pentru a comite fapta nu a mai găsit nici un răspuns.
După ce în noaptea de duminică spre luni a fost reţinut pentru 24 de ore, ieri după-amiază, pe numele lui Iulian Şutac a fost emis un mandat de arestare pentru infracţiunile de omor şi furt calificat.

 

S-au îmbătat şi s-au luat la ceartă

Cadavrul lui Constantin Nichita a fost descoperit abia după două zile de la comiterea faptei. Iritaţi că vecinul lor „a uitat” becul de pe hol aprins de aproape două zile, oamenii din scara blocului au intrat la bănuieli. Una dintre vecine a descoperit că Nichita era mort şi a anunţat Poliţia.
„Cadavrul a fost găsit întins pe parchet cu faţa în jos, îmbrăcat cu o cămaşă şi o pereche de chiloţi. În urma examinării cadavrului s-a constatat că acesta prezintă la nivelul capului mai multe lovituri. După efectuarea necropsiei s-a stabilit că <moartea victimei a fost violentă, datorându-se insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutive hemoragiei interne şi a hemoragiei subarahnoidiene, fractură craniană, ruptură de splină cu hemoperitoneu, multiple fracturi costale cu interesarea pulmonului>”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.
Din datele de anchetă de până acum rezultă că agresiunea s-a petrecut după o ceartă între Nichita şi Şutac. Agresorul a declarat că nu-şi mai aduce aminte de la ce a plecat totul, motivând că băuse prea mult înainte de a se lua la bătaie cu Nichita.
Cert este că după ce şi-a călcat efectiv în picioare victima, Iulian Şutac a plecat liniştit acasă. Şi nu oricum, ci cu un televizor în spate.
Şutac pare abonat la infracţiuni după ce, în urmă cu mai mulţi ani, a comis o tâlhărie şi un furt, iar din penitenciar fusese eliberat în cursul lunii iulie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ucigaşul bărbatului cu înclinaţii homosexuale din Burdujeni, arestat.
 Vizualizări articol: 3895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ucigaşul bărbatului cu înclinaţii homosexuale din Burdujeni, arestat2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Destept baiat !!! trimis de
(22 sep 2009, 13:30:47
Ce sa faca un ratat ca asta pe vreme de iarna ? Unde poate primi un nenorocit ca el masa, casa si caldura degeaba in zilele noastre ? La puscarie !!! De ce nu ne ajung banii niciodata si tragem de ei de la un salar la altul ? Pentru ca o parte din banii nostri ai contribuabililor in loc sa mearga in sanatate sau in invatamant pleaca spre puscarii ca sa le fie cald si bine scursurilor societatii .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei