Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 sep 2009 - Anul XIV, nr. 222 (4208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Restricţii

Calea Unirii, închisă pe un sens de circulaţie, de la Bazar până la podul CFR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de ieri după-amiază, calvarul pe care îl trăiesc toţi cei care au de parcurs Calea Unirii, principala arteră de circulaţie care leagă cartierul Burdujeni de celelalte cartiere ale Sucevei, a devenit mai greu de îndurat, odată cu închiderea circulaţiei şi pe al doilea tronson din sensul blocat parţial.
Astfel, dacă până acum circulaţia era limitată la două benzi doar pe distanţa dintre sensul giratoriu de la Bazar şi semaforul de la Carrefour, de ieri, circulaţia a fost blocată şi pe al doilea tronson, dintre semafor şi sensul giratoriu din faţa podului de trecere peste calea ferată.
Decizia de a începe lucrările şi pe al doilea tronson a fost luată de TMUCB în condiţiile în care pe primul tronson au finalizat lucrările ISPA de montare a conductei magistrale de apă potabilă, şanţul săpat fiind deja astupat şi betonat.
Conform viceprimarului Viorel Seredenciuc, tronsonul pe care lucrările de montare a conductei s-au finalizat urmează să fie redat circulaţiei în aproximativ două zile, timp în care se aşteaptă ca betonul turnat să se întărească complet, iar deasupra să fie turnat şi un strat de asfalt, care să readucă drumul la starea iniţială.
“Nu ne putem permite să stagnăm lucrarea încă două zile, până când va fi refăcut complet asfaltul pe primul tronson lucrat. Trebuie să profităm de vremea favorabilă şi sper ca ritmul de lucru să fie mai bun pe al doilea tronson, să fie scurtată perioada de înlocuire a conductelor la numai o săptămână”, a precizat viceprimarul Sucevei.
Cert este că până când va fi redeschisă circulaţia pe primul tronson, Calea Unirii va fi o zonă mult mai aglomerată şi mai greu de parcurs decât până acum, traseul fiind “gâtuit” pe o porţiune aproape dublă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calea Unirii, închisă pe un sens de circulaţie, de la Bazar până la podul CFR.
 Vizualizări articol: 1865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Calea Unirii, închisă pe un sens de circulaţie, de la Bazar până la podul CFR5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Super! trimis de
(22 sep 2009, 11:26:28
Cimentul era uscat de sambata si puteau sa toarne asfaltul tot de sambata insa cum pentru toti sambata e zilibera la fel si la cei de la TMUCB si astfel iar s-a pierdut o perioada buna de lucru,si asa ca lucreaza pina la 15.30 in fiecare zi insa deja de pe la 13.30-14.00 is tot mai putini muncitori pe santier iar cei care raman au un mesr sinuos de la lichidele pebtru hidratare! Lungu doarme ca de obicei in loc sa fie acolo zilnic sa-i tina in stres sa termine tot mai repede...insa el are treaba doar cand e vb de comisioane si pavele!
1.1  RE: Super! trimis de
(22 sep 2009, 16:41:53
Nu se poate,cum a privi gandesti ca pot,ca maestrul planificarilor lungu sa doarma,cel care este diriginte de lucrari pe santierele comunei noastre,acum deja cred ca planifica ce copaci sa planteze in gropile lasate lejer pe mijlocul strazilor ,,neasfaltate'',cele 31 de strazi europene pe care lungu le-a refacut in promisiunile sale pt anul acesta,bine doar la nivel de promisiune dupa cum e obiceiuil.Daca bataia de joc in care s-au aruncat cateva grame de bitum pe cate o strada in Obcini se numeste reparatie,insemna ca meritam sa fim scuipati in obraz zilnic de cei care zic ca ne conduc urbea.aAcum il aud pe dl Seredenciuc cum spune ca e de concentrat pe problemele Sucevei la un tv local.Ne arata caile de ocolire a zonei Calea Unirii prin Itcani,de ce nu ne spune sa o luam prin Botosani,Tg Frumos,Pascani,Falticeni?Eu am propus o cale de ocolire pe langa CET,venind dinspre Plopeni cu iesire la Mall,sau sa ne faca un pod de pontoane peste rau cu iesire in str Mirauti?Utopie?
2.   Propunere trimis de
(22 sep 2009, 17:11:46
De ce nu se incearca o intelegere cu cei de la Carrefour sa permita trecerea prin parcarea lor a traficului pe sensul Bj - Centru?Stiu ca este o parcare privata,dar mai stiu ca se pot face anumite intelegeri cu urmari multumitoare pt ambele parti in discutie?In Bucuresti spre ex,se poate parca pe timp de noapte in parcarea acestor mall-uri,acordandu-se la schimb anumite facilitati acestora de catre primarie.Daca se deschide tronsonul care a fost in lucru dintre giratoriu mall si semafor carrefour,s-ar putea circula aproape normal,si beneficiul celor de la carrefour prin multumirea sucevenilor care au fost ajutati astfel nu va fi de neglijat.E doar o propunere,nu e neaparat sa fie si buna dar cred ca daca s-ar mai gandi si altii la ceva alternative nu ar fi deloc rau.Ramane de vazut daca primaria va lua in considerare necesitatea construirii unui nou pod si cale de acces intre Bj si zona centrala, ar fi mult mai usor de realizat prin zona cetatii sau str Mirauti.
3.   La anu' si la multi bani! trimis de
(22 sep 2009, 21:55:59
Tind sa cred ca degeaba ne batem noi gura daca cetatenii acestei comune numite Suceava nu protesteaza si in alte moduri decat comentariile pe site-urile ziarelor locale. Miscari de strada, claxoane in continuu la trecerea prin zonele blocate si pline de gropi, coloane de masini care sa blocheze accesul la institutiile importante din judet, astea ar trebui organizate. Faptul ca noi ne dam cu parerea nu ajuta nimanui. Doar ne mahneste pe zi ce trece, si ne face sa ne gandim - oare cu ce am gresit sa ne nastem intr-o tara plina de rahat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei