Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 sep 2009 - Anul XIV, nr. 222 (4208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Pista Aeroportului Suceava intră în modernizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două firme sucevene vor realiza lucrările de modernizare a pistei Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava, valoarea acestei investiţii fiind de 150.000 de euro. Licitaţia pentru realizarea lucrărilor de modernizare a fost câştigată de grupul de firme General Construct şi Quatro Construct Suceava, acestea urmând să finalizeze investiţia în maxim 40 de zile de la semnarea contractului.
Potrivit directorului aeroportului, Dumitru Sahlean, pista pentru avioane va intra în reparaţii capitale, investiţia presupunând înlocuirea a 80 de dale de beton. Sahlean a precizat că după începerea lucrărilor, companiile aeriene vor trebui să opereze zboruri folosind doar 1.400 de metri din cei 1.800 cât are pista aeroportului.
„Acest lucru nu va afecta în nici un fel zborurile, având în vedere că se va putea decola şi ateriza fără nici o problemă. Intenţia noastră este ca în maxim 40 de zile să finalizăm aceste lucrări, astfel încât să reuşim să redeschidem întreaga pistă cât mai repede”, a declarat Dumitru Sahlean.
El a mai adăugat că cele două firme sucevene au prezentat cea mai bună ofertă pentru realizarea acestor lucrări, la licitaţie participând şi o firmă din Braşov, SC Drumarii SA.
Sahlean a precizat că administraţia judeţeană a alocat pentru lucrările de modernizare a pistei 8,75 miliarde de lei vechi, însă, în condiţiile în care valoarea contractului este mai mică decât această sumă, este posibil ca la Aeroportul Suceava să se realizeze şi alte investiţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de siguranţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pista Aeroportului Suceava intră în modernizare .
 Vizualizări articol: 2700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Pista Aeroportului Suceava intră în modernizare5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Consecinta trimis de
(22 sep 2009, 13:36:16
Cat de bine se misca treburile de la aeroport daca nu mai este sugativa de Asmarandei si lingaul de Alisavetei...! Daca si Flutur constientizeaza ca este numai in beneficiul judetului sa fie un aeroport cu adevarat international si la Suceava si nu mai accepta spagile si comisioanele uriase care se dau pentru astfel de lucrari...va fi ok...!! Daca nu este pista aeroclubului si o sa aterizeze strainii cu deltaplanu'...
2.   Andix... trimis de
(22 sep 2009, 14:49:26
firmele care au castigat licitatia sunt sponsorii campaniei electorale de anul acesta...esti ORB??? pune mana si verifica daca nu crezi
3.   O minunata initiativa s-a dus ptru totdeauna la Sv trimis de
(22 sep 2009, 17:14:03
Sunt suparat si acum de faptul ca s-a desfiintat linia aeriana spre Viena. Acum sunt nevoit sa pierd noptile sa merg cu trenul pina la Banesa. De suparare, Eu nu mai am nevoi de aceasta linie si am sa vb. si cu prietenii, poate-i lamuresc sa protestam cumva de infatuarea si lipsa de respect a celor de la judatana da partid.

O minunata initiativa s-a dus pentru totdeauna la SV.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei