Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2009 - Anul XIV, nr. 208 (4194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Vitezomania

A pus cu maşina la pământ un gard metalic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 24 de ani, fără permis de conducere, a pus la pământ un gard metalic după ce maşina la volanul căreia se afla a fost scăpată de sub control. Din fericire, în urma acestui eveniment, nu s-au înregistrat victime, iar şoferul a scăpat ca prin minune fără nici o zgârietură, deşi impactul a fost extrem de violent.

 

Furie şi nemulţumire într-o familie din Bosanci după ce gardul gospodăriei a fost distrus de un şofer care a călcat prea tare pedala de acceleraţie. Evenimentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 22.30, şi doar norocul a făcut ca în zonă să nu se afle şi alte persoane, care ar fi fost pur şi simplu spulberate.
„Eu şi soţia abia am ajuns acasă. Nu au trecut decât vreo 5 minute şi am auzit un zgomot mare de tot. Am ieşit rapid afară şi am văzut cum gardul nostru din fier forjat era pus la pământ. L-am ajutat pe şofer să iasă din maşină şi cu greu m-am abţinut să nu-l iau la bătaie”, a mărturisit Gheorghe Găitan, proprietarul gardului distrus.
Dacă gardul a fost pus la pământ pe o distanţă de aproximativ zece metri, autoturismul marca VW Golf, cu numărul de înmatriculare BC-97-PDR, a suferit „o transformare” radicală. Mai exact, a fost distrus într-o proporţie importantă, în special în partea din faţă.
Chemaţi la faţa locului, poliţiştii din Bosanci au constatat că şoferul se numeşte Mihai Prisecariu, are 24 de ani, şi este de loc din Petia - Buneşti. Spre surprinderea oamenilor legii, şoferul nu avea permis de conducere, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

 

Sătenii din Bosanci spun că astfel de incidente au mai fost

O altă nemulţumire a familiei Găitan este legată de suma pe care şoferul s-a gândit s-o plătească în contul despăgubirilor pentru distrugerile provocate.
„Ne-a luat în râs, cu 700 de lei. Gardul nostru face vreo 5.000 de lei şi el vine să ne dea câţiva leuţi. Cred că vrea să-şi bată joc de noi”, a adăugat Gheorghe Găitan.
Oamenii care locuiesc în zona unde s-a petrecut incidentul spun că nu este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva.
„Au fost mai multe accidente, e ca în junglă aici. Ar trebui să le pună restricţii de viteză, că altfel o să ajungă să moară oameni. Îndată începe şi şcoala, iar copiii pot fi accidentaţi de nebunii care circulă pe drumuri”, a spus Viorica Găitan, localnică din Bosanci.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A pus cu maşina la pământ un gard metalic .
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
A pus cu maşina la pământ un gard metalic5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei