Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 aug 2009 - Anul XIV, nr. 191 (4177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şcheia

Două poduri distruse de inundaţiile de anul trecut au fost refăcute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două poduri din satul Mihoveni, comuna Şcheia, distruse la inundaţiile din vara anului trecut, au fost refăcute în totalitate de primăria acestei comune. Inaugurarea unuia dintre cele două poduri a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în prezenţa locuitorilor satului Mihoveni, care urmează să beneficieze direct de această investiţie.
Potrivit primarului din Şcheia, Vasile Andriciuc, cele două poduri au fost distruse în totalitate de inundaţii, iar aproximativ un sfert dintre locuitorii din Mihoveni erau nevoiţi să parcurgă o distanţă de circa cinci kilometri pentru a ajunge în centrul satului.
„Investiţia s-a făcut doar în folosul cetăţenilor. Şi pot să spun că datorită seriozităţii firmei de construcţie care a realizat lucrările am reuşit să finalizăm cele două poduri pentru a fi date în folosinţă, în folosul gospodarilor”, a declarat Andriciuc.
El a precizat că valoarea investiţiei pentru cele două poduri este de 16 miliarde de lei vechi, o parte din fonduri fiind asigurate de Primăria Şcheia şi de Consiliul Judeţean Suceava. Andriciuc şi-a exprimat speranţa că primăria pe care o conduce va reuşi să obţină fonduri şi din sumele alocate de Comisia Europeană din Fondul de Solidaritate pentru refacerea infrastructurii care a fost distrusă de inundaţii.

 

Primăria din Şcheia a mai reabilitat 16 kilometri de drumuri comunale

Vasile Andriciuc a subliniat că după inundaţiile din anul 2008, au mai fost făcute investiţii în regularizarea pârâului Şcheia şi în reabilitarea a circa 16 kilometri de drumuri comunale. El a arătat că pe pârâul Şcheia au fost realizate o serie de lucrări de amploare, având în vedere că la inundaţiile de anul trecut apele au inundat 19 gospodării şi opt firme.
„Vreau să mulţumesc tuturor agenţilor economici şi persoanelor fizice care în situaţii de urgenţă au dat dovadă de înţelegere şi au sărit în ajutor pentru a înlătura efectele inundaţiilor. Urmează ca în funcţie de banii alocaţi de Consiliul Judeţean, de fondurile pe care le vom primi de la Comisia Europeană şi de resursele proprii, să putem realiza şi alte lucrări şi să le achităm pe cele care au fost făcute. În acelaşi timp, vreau să mulţumesc oamenilor din comuna Şcheia, gospodarilor, care au înţeles situaţia grea în care suntem şi au venit să-şi plătească taxele şi impozitele. Şi putem să spunem că în acest moment avem un grad de colectare a impozitelor de la populaţie de circa 85%”, a mai declarat primarul din Şcheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două poduri distruse de inundaţiile de anul trecut au fost refăcute.
 Vizualizări articol: 1284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două poduri distruse de inundaţiile de anul trecut au fost refăcute0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei