Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 aug 2009 - Anul XIV, nr. 191 (4177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Mitocu Dragomirnei

Doi fraţi, atacaţi şi bătuţi în propria gospodărie de un grup de romi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţi din comuna Mitocu Dragomirnei au ajuns la spital sâmbătă seară, după ce au fost atacaţi şi bătuţi în propria lor gospodărie de un grup de romi. Agresorii au atacat cu furci, topoare şi răngi, terorizându-i pe toţi membrii familiei din care fac parte cele două victime.
La ora 21.30, oamenii legii de la postul de poliţie din Mitocu Dragomirnei au fost sesizaţi prin numărul de urgenţe 112 că în curtea familiei Clim din localitate s-a petrecut o agresiune. O ambulanţă ajunsă la faţa locului i-a preluat pe Dumitru şi Mihai Clim, de 26, respectiv 34 de ani, victimele agresiunii.
„Stăteam în curte, eram mai multe rude adunate cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria. Au venit cu furcile, cu topoarele, erau vreo 12-13, şi i-au lovit pe fraţii mei. Mama a leşinat de frică, fetiţa mea este traumatizată, vă daţi seama ce a fost acolo. Sunt romi foarte răi, din familiile Cuţitar şi Răscol şi ne temem pentru viaţa noastră”, a mărturisit Mihaela Clim, sora celor doi fraţi agresaţi, care cere ajutor şi protecţie din partea poliţiei.

 

Au venit să se răzbune

Dumitru Clim a fost internat în spital cu un traumatism cranio-cerebral acut şi cu o contuzie la braţul drept, în timp ce fratele său a suferit şi el un traumatism cranio-cerebral, într-o formă mai uşoară.
După ce a efectuat cercetări, poliţia a stabilit că patru persoane au participat efectiv la agresiune. Este vorba de Florin şi Sorin Răscol, de 20, respectiv 24 de ani, şi de Nicolaie şi Crăişor Cuţitar, primul de 21 de ani, al doilea de 16 ani, toţi din comunitatea de romi din localitate. Imediat după bătaie, toţi au dispărut de la domicilii, fiind daţi în urmărire.
Poliţia subliniază că romii şi cei doi fraţi se aflau de mai multă vreme în relaţii de duşmănie, primii hotărând să se răzbune sâmbătă seară. Mihaela Clim ne-a povestit că în urmă cu ceva vreme unul dintre fraţi săi ar fi sărit în ajutorul unei persoane care era agresată de romi, iar de atunci aceştia au început să-l ameninţe cu bătaia atât pe el, cât şi pe apropiaţi.
Poliţia a demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu, fiind aşteptate certificatele medico-legale ale celor doi fraţi, pentru a se demara cercetări şi pentru infracţiunea de vătămare corporală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi fraţi, atacaţi şi bătuţi în propria gospodărie de un grup de romi.
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Doi fraţi, atacaţi şi bătuţi în propria gospodărie de un grup de romi3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(17 aug 2009, 12:28:44
Tiganii au ajuns sa intre peste noi in casele noastre.

Ar trebui sa ne inarmam si sa ne aparam gospodariile.

Cat despore politie... acestia cerceteaza, apoi inainteaza dosarul la parchet, mai departe se ajunge in instanta unde nu se intampla nimic. Chestia asta dureaza si tiganii stiu bine acest lucru. Din acest motiv isi permit sa faca ce vor.

Daca cetateanul atacat impreuna cu fratii sai scoteau cateva pusti si trageau in tiganii care ii atacau, garantat atacatorii s-ar fi gandit de doua ori inainte de a actiona.

1.1  RE: ... trimis de
(17 aug 2009, 20:36:04
Nu sunt xenofob refertitor la tigani, dar cand ii vad cum isi fac de cap imi vine sa iau de gat autoritatile pentru ca nu-si fac datoria.

Culmea e ca mai vor si salarii plus alte drepturi...
2.   Isi permit pentru ca sunt in campanie!!!???? trimis de
(17 aug 2009, 14:16:04
Chiar asa. Cum de-si permit? Pai nu exista numeroase spoturi la TV prin care se spune "intelege-i. Apropie-te. ...." si alte bla-bla-uri. Pai ce nu intelegeti, cind au vazut rromii ca nu se apropie nimeni de ei, au luat initiativa si s-au apropiat ei.

Mama lor de jegosi si de jegosii care ii lasa liberi pe strada, - a se citi politisti, procurori, judecatori

PS. Cu persoanele de etnie rroma care isi vad de treaba nu am nimic, cu ceilalti da
2.1  RE: Isi permit pentru ca sunt in campanie!!!???? trimis de
(17 aug 2009, 20:32:01
Pe langa spoturi mai sunt si telenovelele care-i aduc in prim plan pe tigani, punandu-i intr-o lumina favorabila. Chestia asta a fost impusa de UE pentru integrarea tiganilori (pentru mine sunt tigani si nu persoane de etnie roma cum li se spune oficial) in societate. As vrea sa vad un episod in care respectivii tigani ies la furat, ies la cersit sau calca (cu sensul de a talhari) proprietatea altor cetateni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei