Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 aug 2009 - Anul XIV, nr. 191 (4177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragedie

Au murit în accident, în timp ce mergeau la slujba catolicilor de la Cacica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două femei din Braşov au sfârşit tragic într-un accident rutier, în timp ce se îndreptau spre comuna Cacica, pentru a participa la slujba de la Basilica din localitate. Drumul lor spre sanctuarul unde se desfăşoară una din cele mai importante manifestări religioase ale catolicilor s-a stopat brusc după ce tânărul care conducea maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens, cel mai probabil după ce a adormit la volan.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5.20, pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei.
Claudiu Minuţ, în vârstă de 20 de ani, din Braşov, conducea un autoturism Ford, în care se mai aflau Iuliana Butnaru, în vârstă de 50 de ani, şi Maria Doboş, în vârstă de 49 de ani, şi ele din Braşov. Toţi trei plecaseră în noaptea de vineri spre judeţul Suceava, intenţionând să ajungă în comuna Cacica.
Într-o curbă la dreapta, şoferul de 20 de ani a pătruns brusc şi cu viteză pe sensul opus de mers, unde maşina Ford a fost lovită violent, din lateral, de un autoturism Mercedes, în care se aflau două cupluri din Ucraina, care mergeau în vacanţă în Bulgaria.

 

Au avut ghinionul să stea în maşină pe partea impactului

Cele două femei din Braşov, aflate pe scaunele din dreapta maşinii, zonă în care s-a produs impactul, au fost scoase dintre fiarele contorsionate ale maşinii de echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava sosit la faţa locului, însă erau deja decedate.
Legiştii au constatat că acestea au suferit fracturi grave, de coloană şi craniene, şi rupturi de organe interne, condiţii în care nu aveau nici o şansă de supravieţuire.
Şoferul de 20 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost diagnosticat cu o fractură de mandibulă şi leziuni costale, condiţii în care poliţiştii nu au reuşit încă să îi ia declaraţii.
În privinţa celor patru pasageri din a doua maşină, doar doi dintre ei au necesitat transportarea la spital, fără a avea însă leziuni grave.
Având în vedere modul în care s-a produs accidentul, mai exact faptul că şoferul se îndrepta spre şanţul de pe sensul opus de mers, fără a încerca să frâneze ori să redreseze maşina, poliţiştii spun că este foarte probabil ca tânărul să fi aţipit la volan.

 

Tragedii în zorii zilei

Poliţiştii ţin să tragă un semnal de alarmă cu privire la mai multe accidente rutiere cu consecinţe deosebit de grave, petrecute la primele ore ale zilei. Şoferi care parcurg distanţe foarte mari fără a se odihni devin foarte vulnerabili la prima oră a dimineţii, în mai multe cazuri recente fie aţipind la volan, fie având reacţii foarte întârziate, pe fondul oboselii acumulate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au murit în accident, în timp ce mergeau la slujba catolicilor de la Cacica.
 Vizualizări articol: 1060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 11 voturi
Au murit în accident, în timp ce mergeau la slujba catolicilor de la Cacica4.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(17 aug 2009, 14:53:10
cu nici o sapt in urma un amic de a meu a fost luat la ocazie de cineva pe la canay si tot in curba aia a pierdut ala controlu s-au invartit si au dat cu fundu de un copac

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei