Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 aug 2009 - Anul XIV, nr. 182 (4168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 6 – 13 august


Joi, 6 august

"La Fierărie", liber Acces la cultură

Seria evenimentelor culturale marca Liber Acces la CULTURĂ, organizate în pub-ul boem "La Fierărie", continuă şi în luna august.
Astăzi, la ora 21:00, sunteţi aşteptaţi la un moment de muzică şi poezie cu Cristi RANGU şi Relu CALCEA. Intrarea este liberă.
Joi, 13 august, la ora 21:00, sunteţi aşteptaţi la o noapte albă cu Adrian BEZNA, Viorel GHEORGHIU, Ioana MARDARE şi alţi invitaţi surpriză. Intrarea este liberă.

Handbal-sala LPS Suceava, Memorialul „Mihai Mironiuc”

9.00 – HC Minaur Baia Mare – CS Universitatea Suceava II
10.30 – CS Universitatea Suceava I – Olimpus Chişinău
12.00 – Steaua Bucureşti – Ştiinţa Bacău

16.30 CS Universitatea Suceava II – Ştiinţa Bacău
18.00 Steaua Bucureşti – Olimpus Chişinău
19.30 CS Universitatea Suceava I – HC Minaur Baia Mare

 

 

Vineri, 7 august

Mâine, începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava vă invită la un concert cu trupa Highlight Kenosis. Intrarea este 10 lei.

Handbal-sala LPS Suceava, Memorialul „Mihai Mironiuc”

9.00 – Olimpus Chişinău – HC Minaur Baia Mare
10.30 – CS Universitatea Suceava II – Steaua Bucureşti
12.00 – CS Universitatea Suceava – Ştiinţa Bacău

16.30 CS Universitatea Suceava I – CS Universitatea Suceava II
18.00 Steaua Bucureşti – Minaur Baia Mare
19.30 Olimpus Chişinău – Ştiinţa Bacău


 

Sâmbătă, 8 august

Prima ediţie a Târgului de covoare „Proges”, la Iulius Mall Suceava

În perioada 8-23 august, Iulius Mall Suceava organizează prima ediţie a Târgului de covoare „Proges”, care se va desfăşura la parterul Iulius Mall, pe culoarul de lângă hipermarketul Auchan.
Deschis vizitatorilor între orele 10:00-22:00, Târgul de covoare Proges îşi propune să devină o tradiţie, unde periodic vor fi expuse cele mai noi modele şi texturi de covoare pentru toate gusturile.
Plecând de la ideea că un covor reprezintă soluţia optimă şi la îndemâna oricui pentru reinventarea spaţiului de locuit, beneficiind şi de avantajele estetice dar mai ales practice, Târgul de covoare Proges reuneşte prin colecţiile prezentate culori vesele, modele geometrice armonios îmbinate, dar şi motive florale care să se preteze oricărui interior, de la clasic la modern, transformând o simplă încăpere într-un spaţiu unic şi intim ce reflectă personalitatea fiecăruia.
Printre gamele special oferite în cadrul acestui târg, organizatorii vă îmbie cu „Cel mai vechi design de covor din lume”, covoare acrilice finisate manual, precum şi covoare din poliester şi polipropilenă la preţuri speciale. Nu au fost uitaţi nici cei mici pentru care va fi prezentată o gamă de covoare cu cele mai îndrăgite personaje: Winnie the Pooh, Spider Man, Piratii din Caraibe, Tweety, Cars şi Princess.

Handbal-sala LPS Suceava, Memorialul „Mihai Mironiuc”

9.00 – CS Universitatea Suceava II – Olimpus Chişinău
10.30 – Ştiinţa Bacău – HC Minaur Baia Mare
12.00 – CS Universitatea Suceava – Steaua Bucureşti

Expoziţie de pictură la Muzeul de Istorie

La Muzeul de Istorie din cadrul Complexului Muzeal Bucovina se deschide sâmbătă, la ora 16:00 expoziţia de pictură „Culorile Europei” a artistului plastic german Manfred Jacob Vogt.
Circumscrisă „Zilei Regiunii Schwaben la Suceava”, expoziţia etalează un număr de 33 de lucrări realizate cu culori preparate de artist din pigmenţi naturali prelevaţi din mai multe ţări europene.


 

Duminică, 9 august

Demonstraţie de ciclism trial, la Shopping City Suceava

Iubitorii de adrenalină sunt aşteptaţi duminică, 9 august, începând cu ora 14:00, în parcarea de la Shopping City Suceava, pentru o demonstraţie de ciclism trial.
Trei ciclişti români cu premii câştigate la competiţii naţionale vor ţine publicul în suspans cu evoluţii spectaculoase pe două roţi.
Cicliştii îşi vor demonstra îndemânarea pe un traseu special, cu rampe, tuburi, tamburi şi alte denivelări şi obstacole. Organizatorii vor instala şi porţiuni de traseu de dificultate mică pe care îşi pot încerca aptitudinile şi cicliştii amatori.
Pentru a asigura o atmosferă pe măsura adrenalinei consumate, în timpul evenimentului vor fi proiectate pe ecrane din interiorul Galeriei Shopping City Suceava imagini şi filme de la ediţiile precedente ale festivalului DornaXtrem, cât şi de la alte competiţii naţionale de ciclism montan şi urban.
Evenimentul este organizat de Salvamont Vatra Dornei, în parteneriat cu Shopping City Suceava, şi va avea loc cu exact o săptămână înainte de festivalul naţional de ciclism montan DownHill, DornaXtrem 4, 13-16 august, Vatra Dornei.
Ajuns la cea de-a patra ediţie, Festivalul de Sporturi Extreme „DornaXtrem” (www.dornaxtrem.ro) va avea loc tot la cota 1.300 a Telescaunului, de unde bikerii care se vor înscrie în concurs vor trebui să coboare dealul, în viteză maximă, pe un traseu special amenajat de către organizatori, astfel încât provocările să fie cât mai diversificate, dar şi foarte interesante, fiind puse la încercare toate calităţile participanţilor.
Probele de concurs se vor desfăşura efectiv sâmbătă, 15 august. Seara, după ora 22:00, va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor. Duminică, toţi participanţii au program de voie, după-amiaza urmând să fie trase concluziile de final ale competiţiei extreme care însufleţeşte Dealul Negru încă din 2005, de când a fost iniţiată de către Claudiu Murariu, împreună cu alţi prieteni pasionaţi de munte şi de sporturi extreme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei