Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 aug 2009 - Anul XIV, nr. 182 (4168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băişanu: „Guvernarea PD-L-PSD lucrează împotriva românilor”

Joi, 6 August 2009 (16:35:41)

Preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că actuala Guvernare PD-L-PSD funcţionează din ce în ce mai „prost” şi lucrează împotriva românilor. El a precizat că „monstruoasa coaliţie” dintre cele două partide nu funcţionează nici la nivel central şi nici la nivelul judeţului Suceava, reprezentanţii PD-L şi PSD fiind preocupaţi mai mult să se critice unii pe alţii.
„Coaliţia de guvernământ lucrează împotriva României. Iar românii se văd obligaţi să facă sacrificii pentru a plăti împrumuturile pe care le au. Împrumuturi care în altă perioadă de creştere economică, în guvernarea PNL, le puteau plăti fără probleme”, a declarat Băişanu.
El a arătat că în ultima perioadă de timp se simte din ce în ce mai mult lipsa guvernării atât în România, cât şi la nivelul judeţului Suceava. Liderul PNL Suceava consideră că în cel mai scurt timp s-ar putea ajunge în situaţia sesizată de Fondul Monetar Internaţional, respectiv imposibilitatea plăţii salariilor.
El a atras atenţia că modul în care guvernează PD-L şi PSD poate să conducă la creşterea numărului de şomeri, dar şi la falimentul unui număr ridicat de firme.
Preşedintele PNL Suceava a atras atenţia că şi în judeţul Suceava, tot mai mulţi agenţi economici reclamă faptul că nu îşi mai pot continua activitatea dacă nu încasează sumele pe care statul trebuie să le plătească.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: „Guvernarea PD-L-PSD lucrează împotriva românilor”.
 Vizualizări articol: 667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Băişanu: „Guvernarea PD-L-PSD lucrează împotriva românilor”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei