Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2009 - Anul XIV, nr. 152 (4138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Centenarul

La 100 de ani, propus Cetăţean de Onoare al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un sucevean care va împlini curând frumoasa vârstă de 100 de ani va fi propus pentru desemnarea titlului de Cetăţean de Onoare, în prima şedinţă a Consiliului Local Suceava.
Propunerea vine din partea primarului Ion Lungu, care vrea să-i ofere bătrânului un cadou mai deosebit de ziua sa.
“Avem un sucevean, Ludovic Carol Lemne, care va împlini frumoasa vârstă de 100 de ani în data de 5 august 2009. Nu cunosc să mai fie un altul cu vârsta de 100 de ani în Suceava, am dat o temă la Direcţia de Evidenţă a Populaţiei, să descopere dacă mai sunt şi alte persoane care au împlinit sau împlinesc această vârstă. Îl voi propune cetăţean de onoare în prima şedinţă de Consiliu Local, din 16 iulie, şi îl vom sărbători aşa cum se cuvine, cu un buchet de flori, tort şi un cadou din partea Primăriei Suceava”, a declarat ieri edilul sucevean.
Ion Lungu a mărturisit că îl cunoaşte personal pe suceveanul care împlineşte 100 de ani, deoarece a lucrat la Ambro, unde a fost director, „cu băiatul domnului Lemne”, băiat care acum are 70 de ani.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 100 de ani, propus Cetăţean de Onoare al Sucevei.
 Vizualizări articol: 942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La 100 de ani, propus Cetăţean de Onoare al Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte bine! trimis de
( 2 iul 2009, 18:13:34
Foarte buna propunerea domnului primar pentru domnul respectiv. Ceea ce este deranjant este atitudinea doamnei ziarist din stanga domnului primar care fumeaza intr-o institutie publica. Iar daca fuma domnul Lemne, inbolnavea si pe altii si nu ajungea la varsta asta. Asta sa afle doamna ziarist, ca atitudinea fumatorilor fata de nefumatori le scurteaza viata acestora. Sau domnul primar si toti din sala s-au apucat de fumat? Jos mana de pe tigara, doamna ziarist!
2.   D-na ziarist trimis de
( 2 iul 2009, 22:58:26
... de fapt e functionara cu titlul a primariei. Legile sunt pentru prostime nu pentru sefi... Arata oricum ca un cadravru de cat de mult fumeaza. La cati bani castiga ar putea sa se ingrijeasca, sa arate a doamna care sa-ti impuna respect.
3.   Eroare trimis de
( 3 iul 2009, 13:20:33
Este ziarista, am observat-o pe la toate interviurile si toate institutiile sucevene. Are o problema cu fumatul si sanatatea celorlalti. Eu daca eram primar o dadeam afara pentru ca isi permite sa fumeze intr-o institutie publica. Dar cum sa faca domn primar asta? Are si el nevoie de sprijin in mass media, nu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei