Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2009 - Anul XIV, nr. 152 (4138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ce vă spuneam?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una din nu puţinele mele fixaţii este cea legată de halucinantele transferuri din fotbalul nostru de legendă. Din câte aţi observat scriu periodic despre asta, iar ultima dată am făcut-o chiar săptămâna trecută. Vorbeam atunci despre sen-za-ţi-o-na-le-leee transferuri virtuale pe la Milan ori ipotetice pe la Arsenal, cu care ne intoxică samsarii de toate tipurile, de la preşedinţii de club şi până la cei oficiali de tipul bandei lui Giovanni, doar-doar o pune botu’ vreun fraier de pe la Genoa ori Southampton să le sufle ălora mari marfa (de calitatea I, desigur!) de sub nas. La urmă, ziceam, totul se termină la Terek Groznâi sau pe la arăboi.
Evenimentele din ultimele zile vin nu doar să confirme spusele mele, ci aduc noi şi noi argumente întru unicitatea veşnică şi tot mai hazlie a fotbalului mioritică. Am constatat că, în ceea ce priveşte achiziţiile, după ce s-au tot zbătut să recupereze maimuţoii „neadaptaţi” la fotbalul ălălalt, indiferent că-i vorba de Germania sau Cipru, de tipul Niculescu, acum s-a trecut la o etapă nouă, evident superioară: fie se luptă, ca Dinamo, să scape de un Moţi pe care s-au zbătut să-l ejecteze ca să aibă de unde să-l fi adus înapoi, fie să-l aducă înapoi pe câte unul (nu doar Moreno) care de fapt n-a plecat niciodată, aşa cum se întâmplă la Steaua.
Cele mai mişto rămân însă vânzările în cele străinătăţuri, o nouă panaramă de acest tip fiind cea a numitului Alibec, talent fenomenal (zic cei ce l-au şi văzut jucând) numai bun de Internazionale Milano, unde era, până alaltăieri, ca şi vândut. Lucru oarecum de mirare, având în vedere câ şi în sezonul recent încheiat Inter-ul s-a mai păcălit cu un „mare talent” roman, tocmai repatriat. Ei bine, ziarele de ieri anunţă că (exact!) când era cât pe ce să semneze cu Inter, ultra-super-hiper-maxitalentatul Alibec s-a haiducit (de capul lui!) tocmai prin Turcia, unde se află în negocieri avansate cu... (aţi ghicit!) Giresunspor din Liga a II-a! L-o fi tras propria-i origine într-acolo? Şi-o fi dat seama că Inter-ul e altceva? Şi-o fi dat seama că Inter că... mersi, pardon, scuzaţi!? Oricum, prin comparaţie, la fel Terek Groznâi era fotbal, nenică!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce vă spuneam?.
 Vizualizări articol: 1027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 6 voturi
Ce vă spuneam?4.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei