Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2009 - Anul XIV, nr. 152 (4138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Crimă Organizată

Suceava, haltă spre Europa de Vest a migranţilor din Republica Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase indivizi au fost trimişi în judecată, zilele trecute, de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), fiind acuzaţi că au făcut parte dintr-o reţea de trafic de migranţi, pe relaţia Republica Moldova –Europa de Vest, cu haltă în municipiul Suceava.
Trei dintre inculpaţi sunt cetăţeni ucraineni, iar ceilalţi sunt din judeţele Sălaj şi Bistriţa Năsăud, şi au fost daţi pe mâna instanţelor de judecată pentru asociere în vederea în vederea comiterii de infracţiuni şi trafic de migranţi.
Cei şase sunt acuzaţi că au facilitat intrarea în România a unui număr de 35 de cetăţeni moldoveni. Aceştia din urmă urmau să treacă fraudulos frontiera de stat a României către ţările din Vestul Europei (Italia sau Spania), prin prezentarea la controlul de frontieră a unor cărţi de identitate româneşti false, puse la dispoziţie de membrii reţelei, sau ascunşi în diferite mijloace de transport.
După ce migranţii intrau legal pe teritoriul României, se deplasau în municipiul Suceava, de unde erau îndrumaţi, de către membrii asociaţiei infracţionale, să călătorească cu anumite mijloace de transport puse la dispoziţie de către aceştia, către oraşele din vestul ţării (Cluj, Arad, Oradea, Timişoara).
Cei şase inculpaţi fac parte dintr-o reţea mult mai numeroasă, complicii lor fiind deferiţi deja justiţiei în cursul anului trecut.
Gruparea era monitorizată de poliţiştii şi procurorii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate încă din anul 2007.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava, haltă spre Europa de Vest a migranţilor din Republica Moldova.
 Vizualizări articol: 1306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Suceava, haltă spre Europa de Vest a migranţilor din Republica Moldova5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei