Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2009 - Anul XIV, nr. 148 (4134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Patroana unei bijuterii din centrul Sucevei reclamă că a fost jefuită de un kilogram de aur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administratorul unei bijuterii din centrul municipiului Suceava, Rada Zamfir (fostă Galeş), a pus poliţia pe jar, după ce, joi după-amiază, în jurul orei 14:00, a reclamat la poliţie că două persoane, un bărbat şi o femeie, i-au sustras din magazin în jur de un kilogram de aur.
Scenariul, din mărturisirile unor surse judiciare, era următorul: în magazin a intrat, în jurul orei 11:00, o pereche de tineri, interesaţi chipurile să achiziţioneze o bijuterie, iar la un moment dat, bărbatul a imobilizat-o, iar femeia care-l însoţea a luat o cutie întreagă cu bijuterii din aur.
La scurt timp după ce poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au început cercetările, însă, reclamanta a declarat că a fost vorba de o neînţelegere şi că nu se pune problema vreunui jaf. Rada Zamfir le-a spus că nu are nimic de reclamat şi că nu-i lipseşte nici o bijuterie.

 

A apăsat butonul de panică

Surse judiciare ne-au declarat că povestea a început, în urmă cu două zile, în jurul orei 11:20, atunci când la dispeceratul firmei de pază şi protecţie „Echipa” s-a dat alarma. La unul dintre obiectivele firmei de pază, magazinul de bijuterii SC M D’OR SRL, cineva a apăsat butonul de panică.
În circa două minute, una dintre echipele de intervenţie a firmei a ajuns la faţa locului.
În interior, agenţii de pază au găsit-o pe proprietară, Rada Zamfir, care le-a reproşat că au ajuns prea târziu, “după trei ore”, şi nu a vrut să le explice de ce a apăsat butonul de panică.
Văzând că nu se pot înţelege cu patroana magazinului de bijuterii, care nu a vrut să semneze procesul verbal al intervenţiei, agenţii de pază au plecat.
Ulterior, însă, în jurul orei 14:00, Rada Zamfir a anunţat poliţia, reclamând aşa-zisul jaf de un kilogram de bijuterii.

 

“Închis”. Poliţia face inventarul bijuteriilor

Surse judiciare ne-au declarat că, în momentul în care au întrebat-o de ce a reclamat fapta aşa târziu, femeia le-ar fi spus că îi era frică să nu revină tâlharii şi să se răzbune pe ea.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi, deşi nu s-a depus nici o plângere scrisă în această cauză, continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările şi motivele pentru care Rada Zamfir a reclamat jaful de la bijuterie.
Ieri, pe uşa bijuteriei “M D’OR” era lipită o coală de hârtie pe care scria mare, cu pixul: „Închis”.
Pe uşa întredeschisă am observat un poliţist de la Investigarea Fraudelor care făcea inventarul bijuteriilor.
În magazinul de bijuterii erau şi reprezentanţi ai firmei şi, deşi ne-am prezentat şi am încercat să aflăm chiar de la ei cum au stat lucrurile în această poveste încurcată, am fost refuzaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patroana unei bijuterii din centrul Sucevei reclamă că a fost jefuită de un kilogram de aur.
 Vizualizări articol: 1697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Patroana unei bijuterii din centrul Sucevei reclamă că a fost jefuită de un kilogram de aur3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Boala vacii dilii trimis de
(27 iun 2009, 15:48:04
Sa apesi butonul de panica doar pentru a verifica viteza de interventie este o nesimtire.

Sa declari ca nu a fost nici un jaf, iar mai tarziu sa revii la politie cu reclamatia ca ai fost jefuit este nebunie. Ma intreb daca politistii i-au pus fiola "doamnei" inainte de inceperea inventarului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei