Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2009 - Anul XIV, nr. 148 (4134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedintele Băsescu participă, luni, la Huşi, la întronizarea Episcopului Corneliu Bârlădeanu

Duminică, 28 Iunie 2009 (19:38:42)

Preşedintele Traian Băsescu participă, luni, la Huşi, la ceremonia de întronizare a Episcopului Corneliu Bârlădeanu, care se va desfăşura la Catedrala episcopală "Sf. Apostoli Petru şi Pavel", în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.

Şirul manifestărilor speciale dedicate acestui moment va debuta cu Sfânta Liturghie, oficiată de un sobor de ierarhi, preoţi şi diaconi condus de Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

La eveniment, care va începe în jurul orei 11.00, sunt aşteptaţi atât membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, precum şi autorităţi centrale şi locale, clerici şi credincioşi.

Scaunul de episcop al Eparhiei Huşilor a rămas vacant în urma decesului Părintelui Ioachim Episcopul, în 24 aprilie. Corneliu Bârlădeanu, în vârstă de 42 de ani, a fost ales Episcop al Eparhiei Huşilor, de către Sfântul Sinod, în 18 iunie, obţinând 43 de voturi favorabile.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, duminică, la Slobozia, la ceremonia de întronizare a Episcopului Vincenţiu ca Episcop al Sloboziei şi Călăraşilor, în prezenţa Patriarhului Daniel.

La ceremonie au fost prezenţi mai mulţi politicieni, printre care ministrul Dezvoltării Vasile Blaga, lider PDL, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, europarlamentarul PRM Gigi Becali, liberalii Dan Motreanu şi Cristina Pocora, liderul PNŢCD Marian Petre Miluţ. De asemenea, au mai fost prezenţi Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu, membri PRM.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele Băsescu participă, luni, la Huşi, la întronizarea Episcopului Corneliu Bârlădeanu.
 Vizualizări articol: 682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele Băsescu participă, luni, la Huşi, la întronizarea Episcopului Corneliu Bârlădeanu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei