Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mai 2009 - Anul XIV, nr. 106 (4092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Instruire

Zeci de noi administratori pregătiţi să se ocupe de asociaţiile de proprietari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O nouă listă de potenţiali administratori pentru asociaţiile de proprietari este disponibilă de săptămâna aceasta la sediul Primăriei Suceava.

În urma cursurilor organizate de municipalitate, la care s-au înscris 40 de doritori, examenul de administrator a fost luat de un număr de 31 de persoane.

Acestora li se adaugă şi doi angajaţi ai serviciului de Asociaţii de Proprietari din Primărie, care au urmat cursurile şi au luat atestatul de administratori de asociaţie, pentru a fi cât mai bine pregătiţi pentru munca lor.

„Am cerut ca toţi angajaţii de la acest serviciu să obţină atestatul de administrator, pentru că nu poţi să verifici pe cineva dacă nu cunoşti regulile foarte bine”, a declarat viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, care a urmat şi el cursurile respective.

Cele 31 de persoane care au luat acum atestat de administrator de proprietari îi vor putea înlocui pe actualii administratori în cazul în care locatarii sunt nemulţumiţi de prestaţiile acestora, dar pot acoperi şi “golurile” existente în cadrul unor asociaţii:

“Multă vreme nu am avut suficienţi administratori pentru numărul de asociaţii create în Suceava. Sunt unii administratori care se ocupă de două-trei asociaţii, acum ar putea să se limiteze la una singură şi să îşi facă treaba cât mai bine. Dar avem şi cazuri în care asociaţiile au cerut deja înlocuirea administratorilor actuali”, a adăugat Lucian Harşovschi, care s-a declarat mulţumit de prestaţiile noilor administratori. Aceştia au avut de susţinut probe scrise şi orale bazate în special pe legislaţia existentă privind asociaţiile de proprietari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de noi administratori pregătiţi să se ocupe de asociaţiile de proprietari.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Zeci de noi administratori pregătiţi să se ocupe de asociaţiile de proprietari1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei